Dupa ce Terminator: Genisys nu a reusit sa se ridice la asteptarile producatorilor, se pare ca franciza nu si-a dat inca obstescul sfarsit. 

Pana acum, schimbarile anuntate au fost putine. Stim ca Emilia Clarke nu o va mai interpreta pe Sarah Connor iar Arnold Schwarzenegger renunta si el la celebrul rol. 

Conform Screenrant.com care preia informatia din revista Collider, David Ellison, producator Skydance a anuntat un update in ceea ce priveste franciza Terminator, pentru anul acesta. 

Acesta afirma ca ar fi asigurat viitorul Terminator si ca proiectul urmeaza a fi ceea ce fanii si-au dorit inca de la cel de-al doilea Terminator.

Exista si vesti recente cum ca James Cameron ar dori sa regizeze din nou un film din serie, insa o data exacta nu este disponibila inca. Trebuie sa ne amintim insa ca regizorul are in plan nu mai putin de patru continuari ale celebrului Avatar. Asa ca aceasta posibilitate nu este foarte posibila.

O alta sugestie din partea studiourilor Skydance, de data aceasta de anul trecut, amintea posibilitatea ca povestea sa continue si sub forma unui serial TV.

Deocamdata ne ramane doar sa asteptam anuntul studiourilor si sa vedem de ce este David Ellison atat de entuziasmat de un posibil plan minune pentru binecunoscuta franciza.