Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a anunțat datele de lansare în 42 țări și 11 teritorii pentru această vară.

Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Prețul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei în România.

Oferind conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star, Disney+ găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite povești din întreaga lume.

Abonații vor avea acces la seriile aclamate de critici 

Cartea lui Boba Fett / The Book of Boba Fett și The Mandalorian, de la producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau. În plus, abonații vor putea viziona seria Moon Knight, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață, și Shang-Chi și Legenda celor zece inele / Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina

Abonații se vor putea bucura, de asemenea, de filmul Luca de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, de Encanto de la Walt Disney Animation Studios, film câștigător al unui Premiu Oscar și care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal și de Cruella, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei Cruella de Vil. 

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona, de asemenea, filmul câștigător la Premiile Oscar, Eliberați-l pe Guy / Free Guy, o comedie plină de acțiune cu Ryan Reynolds în rolul principal, precum și serialele Familia Simpson și Anatomia lui Grey. De la National Geographic, abonații se pot bucura de seria originală Disney+ Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum / The World According to Jeff Goldblum în al cărei prim sezon, Jeff poartă publicul într-o călătorie amuzantă, plină de înțelepciune și dinamism. În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvălui conexiuni uimitoare și informații stiințifice și istorice fascinante.

Utilizatorii vor avea acces la vizionare de înaltă calitate și vor putea beneficia de până la patru fluxuri simultane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Pentru mai multe informații, sau pentru a vă abona la serviciul Disney+, puteți vizita Disneyplus.com.

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de Familia Simpson și multe altele.

În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecție în continuă creștere de conținut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurt metraje.

Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele.

Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.