Din 15 mai, biletul la orice film la Happy Cinema București costă 17 lei, indiferent de oră sau zi, cu excepția avanpremierelor și a titlurilor din categoria Spectacole.

Printre titlurile care pot fi urmărite în perioada următoare la Happy Cinema din incinta Liberty Center se numără:

Furios și iute X / Fast X: În acest al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes - temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five (2011).

Mica Sirenă / The Little Mermaid: Mica Sirenă e un film live-action în viziunea regizorului Rob Marshall, o adaptare după animația muzicală clasică premiată cu Oscar. Filmul spune îndrăgita poveste a lui Ariel, o tânără sirenă frumoasă, plină de viață și cu sete de aventură.

Transformers: Ascensiunea Bestiilor / Transformers - Rise of the Beasts: Revenind la acțiunea și spectacolul care au captivat cinefilii din întreaga lume, Transformers: Ascensiunea bestiilor va purta publicul într-o aventură în jurul lumii din anii '90 alături de Autoboți și va introduce o nouă facțiune de Transformers – Maximals.

The Flash: Barry Allen/Flash își folosește super-viteza pentru a schimba trecutul, dar încercarea lui de a-și salva familia creează o lume fără supereroi, forțându-l să pornească într-o misiune pentru a salva viitorul.

Program & Bilete: www.happycinema.ro

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online - www.play.happycinema.ro.