Trailerul de la Nuntă pe bani e aici! Noua comedie a lui Mircea Bravo se lansează în cinematografe pe 10 octombrie.

La un an distanță de la premiera în cinematografe a filmului său de debut, Mirciulică, actorul Mircea Bravo, alături de Bunica din Chinteni, vor lansa în cinematografe Nuntă pe bani, o nouă comedie semnată de regizorul Cristi Ilișuan.

Noua producție marca Bravo Films va avea premiera în cinematografe în 10 octombrie și îl are ca personaj principal pe Mircea, un tânăr care urăște nunțile și care nu se ferește să facă public acest lucru.

Din cauza unor decizii greșite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluție pentru Mircea rămâne propria nuntă. Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, cu scopul de a face un business cât mai profitabil.

Filmările la Nuntă pe bani au durat 23 de zile și au avut loc în vara anului trecut. Imaginea e semnată de Andrei Băltărețu-Iancu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru.

Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc.

Trailer Nuntă pe bani:

Despre Nuntă pe bani am discutat şi la CineFAN.podcast cu Mircea Bravo şi Cristi Ilişuan:

Mircea Bravo film Nunta pe bani