Începând cu 18 octombrie 2023, Happy Cinema®, în parteneriat cu Sala Luceafărul (fostul Cinema Pro), propune bucureștenilor un program cinematografic plin de premiere.

Spectatorii pot urmări cele mai noi filme în centrul Bucureștiului într-o sală reamenajată modern, cu dotări de ultimă generație și un istoric de marcă. Prin acest parteneriat, HappyCinema® și Sala Luceafărul vor oferi din nou spectatorilor ocazia de a se bucura constant de filme în inima Bucureștiului.

Publicul va putea urmări blockbustere 2D și 3D în premieră, filme românești, dar și animații și filme pentru întreaga familie. Pentru copii intrarea la film va costa 19 lei, iar pentru adulți 25 de lei, indiferent de ora sau de titlul ales.

Printre titlurile care vor fi programate în luna octombrie se numără comediile românești Nuntă pe bani (Regia: Cristian Ilișuan), Băieți deștepti (Regia: Igor Cobileanski) și Încă două lozuri (Regia: Paul Negoescu), drama Killers of the Flower Moon (Regia: Martin Scorsese), animația Trolii: Se strânge trupa (Regia: Walt Dohrn, Tim Heitz).

Multe alte producții premiate vor încânta publicul la Happy Cinema - Sala Luceafărul.

Happy Cinema - Sala Luceafărul se află pe Str. Ion Ghica Nr. 3.

Biletele vor putea fi cumpărate direct de la cinema sau online pe www.happycinema.ro și www.salaluceafarul.ro