Noul tip de abonament va fi disponibil consumatorilor din toate cele peste 20 de piețe ale SkyShowtime începând cu 23 aprilie 2024.

Abonamentul Standard cu reclame evidențiază angajamentul SkyShowtime de a oferi un raport calitate-preț excelent, având un portofoliu bogat, care cuprinde unele dintre cele mai bune producții de divertisment din lume

SkyShowtime, reședința exclusivă a universului Yellowstone (toate sezoanele din Yellowstone, 1883 și 1923), se pregătește să lanseze noi filme și seriale precum: Mary & George, Oppenheimer, Star Trek: Discovery și The Tattooist of Auschwitz - toate disponibile în curând

SkyShowtime anunță astăzi lansarea unui nou tip de abonament susținut de publicitate - Standard cu reclame - care va face parte din oferta platformei, alături de abonamentul existent, abonament ce va fi redenumit Standard Plus. Standard cu reclame va include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără reclame. Abonamentul Standard cu reclame va fi disponibil începând cu 23 aprilie.

Noul pachet de abonament oferă o opțiune de divertisment și mai accesibilă pentru întreaga familie. Standard cu reclame include toate filmele de succes ale SkyShowtime, seriale noi, în exclusivitate, precum și producții originale locale la un preț avantajos.

Noul abonament Standard cu reclame va fi lansat în toate cele peste 20 de piețe ale SkyShowtime, inclusiv Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Astfel, SkyShowtime este primul mare serviciu de streaming care a lansat un abonament susținut de reclame pe toate piețele sale.

Monty Sarhan, CEO-ul SkyShowtime a declarat: „SkyShowtime și-a propus să ofere, întotdeauna, divertisment de calitate la un preț avantajos. Continuăm să investim în a le oferi consumatorilor de pe piețele noastre cele mai bune producții de la Hollywood, precum și un conținut local interesant. Și odată cu lansarea noului nostru abonament susținut de reclame, SkyShowtime continuă să fie lider în ceea ce privește valoarea, oferindu-le consumatorilor opțiunea unui divertisment mai accesibil pentru întreaga familie. Abonamentul Standard cu reclame oferă același divertisment de succes regăsit în abonamentul nostru Standard Plus, la un preț atractiv. Ne bucurăm să le oferim consumatorilor de pe toate piețele noastre mai multe opțiuni și prețuri grozave.”

Fiind locul noilor lansări, atât de la Paramount Pictures cât și de la Universal Pictures, SkyShowtime va difuza în premieră și mai multe filme importante, găzduind cele mai importante titluri din box office-ul de la Hollywood.

Dintre blockbusterele care au fost și vor fi lansate se numără: Asteroid City în regia lui Wes Anderson, Mission: Impossible – Dead Reckoning, câștigătorul premiului Golden Globe Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie și Țestoasele Ninja Adolescente: Atacul mutanților.

În lista SkyShowtime de programe noi, originale și în exclusivitate care vor fi difuzate în 2024 se numără: A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (S2), Knuckles, Lawmen: Bass Reeves, Mary & George, Sexy Beast, Star Trek: Discovery (S1-5), Ted, The Curse, The Family Stallone (S2), The Tattooist of Auschwitz și Veronika.

SkyShowtime continuă să investească în oferta sa de producții locale. În 2024, abonații vor avea acces la o listă și mai amplă de seriale și filme produse local, în Danemarca, Finlanda, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Spania, Suedia și România.

Dispunând de mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, abonații SkyShowtime au acces la seriale noi și în exclusivitate, originale, filme premiate, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice, dar și serii complete de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock - toate difuzate într-un singur loc.

Abonamentul SkyShowtime Standard cu reclame (3,99 € pe lună) și abonamentul Standard Plus (5,99 € pe lună) vor fi disponibile direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web, începând din 23 aprilie.

Detalii privind prețul

Standard (până la 22 aprilie 2024) = 3,99 €

Standard Plus (de la 23 aprilie 2024) = 5,99 €

Standard cu reclame (de la 23 aprilie 2024) = 3,99 €

Standard anual cu reclame (de la 23 aprilie 2024) = 30,99 €

Standard anual Plus (de la 23 aprilie 2024) = 46,99 €

A Gentleman in Moscow

În filmul A Gentleman in Moscow , Ewan McGregor (franciza Star Wars, Halston, Trainspotting) joacă rolul contelui Alexander Rostov care, în urma Revoluției Ruse, constată că trecutul său aristocratic îl plasează de partea „greșită" a istoriei. Cruțat de la execuție, el este obligat de un tribunal sovietic să locuiască în mansarda opulentului Hotel Metropol, și amenințat cu moartea dacă va mai ieși vreodată afară. Pe măsură ce anii trec și unele dintre cele mai zbuciumate episoade din istoria Rusiei au loc în fața hotelului, situația precară a lui Rostov îi oferă acces spre o lume mult mai mare, cea a descoperirilor emoționale. În timp ce își clădește o viață nouă închis între zidurile hotelului, Rostov descoperă adevărata valoare a prieteniei, a familiei și a iubirii.

Apples Never Fall

Având la bază romanul care s-a clasat în topul vânzărilor New York Times, scris de Liane Moriarty, Apples Never Fall prezintă povestea familiei Delaney, aparent perfectă. Foștii antrenori de tenis Stan (Sam Neill) și Joy (Annette Bening) și-au vândut afacerea de succes, o școală de tenis, și sunt gata să se bucure de anii liniștiți de pensie. Abia așteaptă să petreacă timp cu cei patru copii ai lor ajunși la maturitate (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), dar totul se schimbă când o tânără rănită le bate la ușă, aducând cu ea un entuziasm de care le era dor. Dar când Joy dispare brusc, copiii ei sunt nevoiți să reevalueze pretinsa căsătorie perfectă a părinților lor, iar cele mai întunecate secrete ale familiei încep să iasă la iveală.

Asteroid City

Asteroid City este un punct pe hartă, un oraș din deșertul sud-vestului american. Este anul 1955. Cele mai mari atracții ale orașului sunt un crater imens de meteoriți și observatorul astronomic din apropiere. În acest weekend, armata și astronomii îi întâmpină pe cinci copii premiați pentru știință, care vin să-și expună invențiile. Peste dealuri, nu foarte departe, se văd norii în formă de ciupercă ai testelor nucleare. Scena se regăsește în cel mai nou film al lui Wes Anderson, o comedie fascinantă, uluitor de creativă și plină-ochi cu imagini captivante, la fel de profundă ca oricare dintre producțiile precedente ale lui Anderson. În rolurile principale: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan și Jeff Goldblum. 

Bargain

În Bargain joacă actorii Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) și Chang Ryul (My Name). Filmul este o adaptare a scurtmetrajului cu același nume, în regia lui Lee Chung-hyun, lansat în 2015. În Bargain, bărbații sunt ademeniți într-un hotel izolat, sub pretextul unor întâlniri erotice, însă ajung să fie prinși în capcana unei rețele de traficanți, unde organele lor sunt scoase la licitație. După un cutremur violent, victimele, traficanții și cumpărătorii sunt cu toții blocați în clădirea care este pe punctul de a se prăbuși. Izolați de lumea exterioară, ei trebuie să lupte pentru a supraviețui cu orice preț.

HALO (S2)

De la creatorul și producătorul executiv David Wiener (Brave New World), serialul are loc în universul care a debutat în 2001, odată cu lansarea primului joc Halo pentru Xbox®. Adaptarea cinematografică prezintă un conflict epic din secolul al XXVI-lea între umanitate și o amenințare extraterestră cunoscută sub numele de Convenant. Serialul HALO reunește povești profund personale cu acțiune, aventură și o imagine fantastică asupra viitorului.

Knuckles 

Knuckles este primul serial TV din lumea cinematografică în expansiune a lui Sonic the Hedgehog. Noul serial live-action îl prezintă pe Knuckles într-o călătorie de auto-descoperire, amuzantă și plină de acțiune, în timp ce acesta acceptă să-l antreneze pe ucenicul său Wade și să-l învețe metodele războinicului Echidna. Cronologic, serialul are loc între filmele Sonic the Hedgehog 2 și Sonic the Hedgehog 3, marcând următorul capitol al acestei francize de succes.

Alături de Idris Elba care interpretează rolul personajului principal, Knuckles, Adam Pally își reia rolul din franciză, Wade Whipple. În distribuția serialului Knuckles revin actorii Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don't Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso), alături de invitatul vedetă Rory McCann (Game of Thrones). De asemenea, Tika Sumpter apare din nou în rolul lui Maddie.

Lawmen: Bass Reeves

Lawmen: Bass Reeves este cel de-al șaptelea serial al lui Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar®. Dezvăluind povestea nespusă a celui mai legendar om al legii din vechiul Vest Sălbatic, Lawmen: Bass Reeves prezintă călătoria lui Reeves (Oyelowo) și ascensiunea sa, de la sclav până la polițist, fiind primul șerif de culoare din cadrul forțelor americane aflate la vest de Mississippi. În ciuda faptului că a arestat peste 3.000 de infractori în timpul carierei sale, insigna sa a cântărit greu și a avut o încărcătură morală și spirituală asupra familiei sale iubite.

Mary & George

Cu Julianne Moore (Still Alice, Far From Heaven), câștigătoarea premiilor Oscar și BAFTA, alături de Nicholas Galitzine (Cinderella, Purple Hearts) și Tony Curran (Mayflies, Your Honour) în rolurile principale,Mary & George este inspirat din incredibila poveste reală a lui Mary Villiers, care l-a crescut pe atrăgătorul și carismaticul său fiu, George, cu scopul ca acesta să-l seducă pe regele James I și să devină puternicul său amant. Punând la cale intrigi scandaloase, cei doi și-au croit un drum care a pornit cu modestie, până când au devenit cele mai bogate, cu cele mai multe titluri și mai influente persoane din istoria curții engleze. Iar, când Anglia s-a aflat sub amenințarea unei invazii spaniole și protestatarii au ieșit în stradă pentru a-l denunța pe rege, miza a fost și mai mare. Fără scrupule, înarmată cu o voință politică de oțel, Mary s-a căsătorit din interes pentru a avansa pe plan social, a mituit politicieni, a bătut palma cu criminali și a pătruns până în mijlocul clasei aristocraților, devenind parte din aceasta.

Mary & George este o psihodramă istorică extrem de curajoasă despre o mamă și fiul său imoral care au complotat, sedus și chiar ucis pentru a cuceri curtea Angliei și patul regelui James I.

Misiune: Impossible – Dead Reckoning

În Misiune: Impossible – Dead Reckoning, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: trebuie să găsească o nouă armă înfricoșătoare, care poate amenința întreaga umanitate în cazul în care ajunge pe mâini greșite. Sunt în joc controlul asupra viitorului și soarta întregii omeniri, iar forțele întunecate din trecutul lui Ethan se apropie, astfel că începe o cursă mortală în jurul lumii. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să ia în calcul faptul că nimic nu contează mai mult decât misiunea lui – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.

Oppenheimer

Emblematicul cineast Christopher Nolan (The Dark Knight Trilogy, Interstellar, Tenet și Inception) a realizat prima sa dramă biografică despre rolul fizicianului genial J. Robert Oppenheimer în crearea bombei atomice și despre paradoxul cutremurător generat de descoperirea sa: acela de a pune în pericol lumea pentru a o salva. Cu Cillian Murphy în rolul legendarului om de știință, această poveste memorabilă beneficiază de o distribuție extraordinară de vedete precum Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Josh Hartnett, Florence Pugh, Josh Peck și Rami Malek, câștigător al premiului Oscar®.

PAW Patrol: The Mighty Movie

Un meteorit fermecat se prăbușește în Orașul Aventurii, oferindu-le cățeilor PAW Patrol puteri extraordinare și transformându-i în super-căței! Pentru Skye, cel mai mic membru al echipei, noile puteri sunt un vis devenit realitate. Dar lucrurile iau o întorsătură urâtă atunci când rivalul puilor Humdinger iese din închisoare și face echipă cu un om de știință nebun pentru a le fura superputerile. Soarta Orașului Aventurii atârnă de un fir de ață. Super-cățeii trebuie să-i oprească pe răufăcători până nu este prea târziu, iar Skye înțelege că până și cel mai mic cățeluș poate face diferența.

Sexy Beast

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) joacă rolul lui Gal Dove, iar Emun Elliott (The Rig, The Gold) îl interpretează pe Don Logan – cei mai buni prieteni și hoți din provincie care duc o viață prosperă în estul Londrei anilor '90. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) o interpretează pe Deedee Harrison, o vedetă fascinantă din filme pentru adulți, ale cărei obiective de a-și ține sub control propriul destin și povestea de dragoste cu Gal Dove o pun în pericol. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) este Teddy Bass, un personaj viclean și periculos, în ascensiune în lumea mafiotă, care îi atrage pe Gal și Don în rețeaua sa de criminali, iar Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) este Cecilia, formidabila soră mai mare al lui Don, care suferă de posesivitate patologică.

Star Trek: Discovery (S1-5)

Al cincilea și ultimul sezon din Star Trek: Discovery îi prezintă pe Căpitanul Burnham și echipajul U.S.S. Discovery în timp ce descoperă un mister care îi va trimite într-o aventură epică prin galaxie, în căutarea unei forțe străvechi, a cărei existență a fost ascunsă în mod deliberat, timp de secole. Dar mai sunt și alții plecați la vânătoare... inamici periculoși, disperați să pună mâna pe trofeu doar pentru ei, care vor face totul pentru a-l obține. Din distribuția sezonului cinci fac parte Sonequa Martin-Green (Căpitanul Michael Burnham), Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland "Book" Booker), Blu del Barrio (Adira) și Callum Keith Rennie (Rayner). Sezonul cinci le include, de asemenea, pe vedetele invitate Elias Toufexis (L’ak) și Eve Harlow (Moll).

Ted

În acest serial prequel al filmelor Ted acțiunea se petrece în 1993, când momentul de glorie al ursului Ted (Seth MacFarlane) a trecut. Acum locuiește acasă, în Framingham, Massachusetts, împreună cu cel mai bun prieten al său, John Bennett (Max Burkholder), în vârstă de 16 ani, cu părinții acestuia, Matty și Susan (Scott Grimes și Alanna Ubach) și cu verișoara Blaire (Giorgia Whigham). Chiar dacă Ted poate avea o influență negativă asupra lui John, în cele din urmă, el este un prieten loial, dispus să facă orice pentru prietenia lor.

Țestoasele Ninja Adolescente: Atacul mutanților

După ce au fost la adăpost de umanitate pentru mulți ani, frații Turtle și-au propus să cucerească inimile newyorkezilor grație unor acte de eroism. Dar legăturile de familie sunt puse la încercare atunci când adolescenții intră într-o confruntare dificilă cu o misterioasă organizație criminală.

The Curse

Co-creat, produs executiv și scris în colaborare de Benny Safdie și Nathan Fielder,The Curse spune povestea lui Whitney și Asher Siegel, un cuplu de proaspăt căsătoriți care încearcă să dea viață viziunii unei locuințe ecologice în mica comunitate din Española, New Mexico. Eforturile lor se complică atunci când Dougie, un producător excentric de emisiuni tip reality show, vede o oportunitate în povestea lor. Pe măsură ce serialul se derulează, cuplul se trezește prins într-o rețea misterioasă de zone gri etice și morale, în timp ce încearcă să-și mențină relația pe linia de plutire. În serial joacă Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) și Safdie (Oppenheimer). Printre vedetele invitate se numără Barkhad Abdi, nominalizat la Oscar, Corbin Bernsen, nominalizat la Emmy® și Constance Shulman.

The Family Stallone (S2)

După ce a interpretat unele dintre cele mai legendare personaje din istoria cinematografiei, Sylvester Stallone, de trei ori nominalizat la Oscar, permite accesul camerelor în intimitatea căminului său, unde joacă cel mai important rol al vieții sale: cel de părinte. Noul serial în care apare Stallone, alături de cele trei fiice și soția sa, oferă o perspectivă unică asupra uneia dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood.

The Tattooist of Auschwitz

The Tattooist of Auschwitz este povestea lui Lali (Jonah Hauer-King), un evreu slovac care a fost deportat la Auschwitz-Birkenau în 1942, în lagărul de concentrare unde au fost uciși milioane de evrei în timpul Holocaustului.

La scurt timp după sosire, a fost distribuit la Tatuatori, însărcinat să imprime numerele de identificare pe brațele colegilor prizonieri. Într-o zi, o întâlnește pe Gita (Anna Próchniak), în timp ce îi tatua numărul de încarcerare pe braț. Se îndrăgostesc la prima vedere și astfel începe povestea lor curajoasă, memorabilă și emoționantă. Aflați sub paza permanentă a unui ofițer SS nazist, instabil, Baretzki (Jonas Nay), Lali și Gita sunt hotărâți să se țină unul pe celălalt în viață.

60 de ani mai târziu, Lali (Harvey Keitel) o întâlnește pe Heather Morris (Melanie Lynskey), o scriitoare aflată la început de drum. Văduv de curând, Lali își găsește curajul să spună lumii povestea lui. În timp ce își destăinuie trecutul lui Heather, Lali, ajuns la 80 de ani, se confruntă cu fantomele traumatizante ale tinereții sale și retrăiește amintirile iubirii într-unul dintre cele mai îngrozitoare locuri din lume.

Veronika 

Superstarurile cinematografiei nordice Alexandra Rapaport (Honour, Little Did I Know) și Tobias Santelmann (Those Who Kill; Point Break) joacă în acest thriller polițist inovator, cu elemente supranaturale. Scenariul seriei formată din opt episoade este scris de Katja Juras și Anna Lindblom (Gåsmamman) și regizat de apreciatul cineast Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds).

Veronika Gren (Alexandra Rapaport) este o polițistă introvertită, mamă a doi copii, cu un trecut complicat și o dependență de medicamente. Când vede un băiat mort în parcarea unui spital, inițial își pune la îndoială propria sănătate mintală. Dar viziunile următoare o fac să-și dea seama că se află față în față cu victimele unor crime nerezolvate - și că în trecutul ei se află soluția pentru a le face acestora dreptate și pentru a-l prinde pe ucigaș, încă în libertate.

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.

Lansat în 2023 pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Serviciul este disponibil prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung și pe internet. 


Din aceeasi categorie...

Video: Încă 2.0 lozuri va fi disponibil pe SkyShowtime din 7 iunie

Video: Încă 2.0 lozuri va fi disponibil pe SkyShowtime din 7 iunie

Mai multe filme românești de succes, inclusiv Două Lozuri și continuarea sa – Încă 2.0 Lozuri, vor fi difuzate pe SkyShowtime din 7 iunie. ...

Din 10 iunie, filmul În inima Naționalei este disponibil, în exclusivitate, pe Voyo

Din 10 iunie, filmul În inima Naționalei este disponibil, în exclusivitate, pe Voyo

O călătorie unică în culisele echipei naționalei de fotbal a României. O șansă de a-i cunoaște pe jucătorii care au scris istorie în calificările pentru EURO 2024 și care au demonstrat că se poate.

Cine sunt prezentatorii noului sezon al show-ului Splash! Vedete la apă

Cine sunt prezentatorii noului sezon al show-ului Splash! Vedete la apă

Noul sezon al show-ului Splash! Vedete la apă va avea premiera în curând, la Antena 1.

Interviu exclusiv cu Ioachim Ciobanu: „Ador faptul că prin personajele mele pot vedea viața altfel”

Interviu exclusiv cu Ioachim Ciobanu: „Ador faptul că prin personajele mele pot vedea viața altfel”

Ioachim Ciobanu, actor și regizor de film, a crescut într-o familie de artiști - este fiul celebrului actor Ilarion Ciobanu și al lui Marion Ciobanu, autoare multi-premiată a peste 100 de scenarii de film documentar. ...

History Channel difuzează documentarul Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia

History Channel difuzează documentarul Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia

HISTORY® Channel comemorează 80 de ani de la debarcarea în Normandia prin difuzarea documentarului special Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia, în ziua de 6 iunie, de la ora 21:00.

Serialul Prințesa fără coroană / Taçsiz Prenses, disponibil în AntenaPlay

Serialul Prințesa fără coroană / Taçsiz Prenses, disponibil în AntenaPlay

Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses este varianta turcească a legendarei drame nipone cu același nume, care a făcut furori printre milioane de telespectatori. Serialul este disponibil în AntenaPLAY începând cu 29 mai. ...

Din 3 iunie, DIVA difuzează câte 2 episoade magice din serialul Vrăjitoarea cea bună

Din 3 iunie, DIVA difuzează câte 2 episoade magice din serialul Vrăjitoarea cea bună

Catherine Bell și James Denton sunt protagoniștii serialului care va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00.

Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur!

Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur!

O echipă care a ridicat suporterii în picioare, care i-a făcut să aplaude de fericire ani la rândul, care le-a oferit motive de bucurie cu fiecare meci jucat și care a demonstrat că fotbalul românesc are valoare.

Video: Tătuțu’ se întoarce! Filmările pentru un nou serial din Universul Clanul vor începe în curând

Video: Tătuțu’ se întoarce! Filmările pentru un nou serial din Universul Clanul vor începe în curând

Timp de 2 ani, în cele patru sezoane, Clanul a creat un fenomen și a devenit cel mai bun serial de dramă din România.

Documentarul despre Milli Vanilli va fi disponibil pe SkyShowtime

Documentarul despre Milli Vanilli va fi disponibil pe SkyShowtime

SkyShowtime anunță lansarea unui nou film documentar Milli Vanilli ce va fi disponibil din 1 iunie.

Pro TV lansează mesajele jucătorilor din Echipa Națională, înaintea EURO 2024!

Pro TV lansează mesajele jucătorilor din Echipa Națională, înaintea EURO 2024!

Cel mai așteptat moment al verii de către toți microbiștii, cel în care se va da fluierul de start pentru EURO 2024, este tot mai aproape!

Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență!

Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență!

Luni seară, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au aflat că fac parte din Brigada Nimic – echipa de polițiști care se ocupă de toate cazurile neînsemnate.

Max s-a lansat astăzi în România! Iată titlurile pe care le poți urmări în mai

Max s-a lansat astăzi în România! Iată titlurile pe care le poți urmări în mai

Începând de azi, 21 mai, Max, noua platformă de streaming Warner Bros. Discovery este în 20 de țări: țările nordice, Iberia și în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România!

X, Hulu și moștenitorii lui James Clavell lucrează la noi sezoane din Shōgun

X, Hulu și moștenitorii lui James Clavell lucrează la noi sezoane din Shōgun

Povestea personajelor fascinantei drame inspirată din cultura japoneză se va desfășura, probabil, pe parcursul a încă două noi sezoane.

Serialul Brigada Nimic începe astăzi la Pro TV și pe Voyo!

Serialul Brigada Nimic începe astăzi la Pro TV și pe Voyo!

Comedia păzește România începând de astăzi, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

31 de zile de vară cu filme de dragoste la Diva

31 de zile de vară cu filme de dragoste la Diva

DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună. Filme romantice de vară difuzate de luni până vineri, de la 20:00 și de dimineață până seara în weekend, din 24 mai.

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Disney+ a anunțat că sezonul patru din serialul original de comedie premiat cu Emmy®, Crime în imobil / Only Murders in the Building va avea premiera pe Disney+ pe 27 august.

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

De luni până vineri, diminețile încep mai bine atunci când cei de acasă au parte de cele mai tari informații, cele mai noi provocări și cea mai bună energie alături de Shurubel, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, la PRO TV și pe VOYO! ...

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ anunță distribuția și echipa de creație care lucrează la noua dramă polițistă produsă de ATM Grou.

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Vreme de doi ani, cei de acasă au trăit emoția și suspansul din Clanul.

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, va putea fi văzut pe Max din 24 mai

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, va putea fi văzut pe Max din 24 mai

Ilie Năstase, „băiatul rău” al tenisului, este personajul principal din Nasty, un nou documentar care prezintă viața și cariera sa remarcabilă.

National Geographic produce un nou sezon al serialului Ilegal cu Mariana van Zeller

National Geographic produce un nou sezon al serialului Ilegal cu Mariana van Zeller

Prezentată de jurnalista Mariana van Zeller, laureată a premiilor Peabody și duPont, seria nominalizată la Emmy va pătrunde mai adânc în cele mai periculoase lumi interlope.

The Family Stallone revine pe SkyShowtime cu sezonul 2

The Family Stallone revine pe SkyShowtime cu sezonul 2

În serialul documentar de succes joacă Sylvester Stallone, nominalizat la premiul Oscar®, alături de soția sa Jennifer Flavin Stallone și de fiicele lor, Sophia, Sistine și Scarlet. ...

Clanul ajunge la final în această seară!

Clanul ajunge la final în această seară!

Timp de patru sezoane, acțiunea, suspansul și povestea din Clanul au ținut telespectatorii în fața ecranelor, iar cei de acasă au ajuns să îndrăgească personajele din serialul fenoment.

Khloé Kardashian preia frâiele în Keeping Up with the Kardashians

Khloé Kardashian preia frâiele în Keeping Up with the Kardashians

Din 11 mai, în fiecare sâmbătă de la ora 22:00, Khloé Kardashian pășește în lumina reflectoarelor într-o serie de câte 5 episoade pe zi din reality-show-ul Keeping Up with the Kardashians difuzat la E!. ...