Numeroase filme de colectie vor fi lansate in aceasta luna de Empire Film. Printre ele, mult asteptatele About Time, Ted, Snow White and the Huntsman siAll is Lost. Iata noutatile mai jos, alaturi de cateva detalii despre fiecare in parte!

SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN (DVD & Blu-Ray)

ALBA CA ZAPADA SI RAZBOINICUL VANATOR

Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator este o noua abordare a basmului clasic care ii ofera un rol mai extins Vanatorului interpretat de Chris Hemsworth. In basm, Regina cea Rea interpretata de Charlize Theron (castigatoare a Premiului Oscar®, pentru Cea mai Buna Actrita) ii ordona acestuia sa o duca pe Alba ca Zapada, interpretata de Kristen Stewart (Twilight) in padure si sa o omoare, dar Vanatorul o elibereaza. In noua abordare a basmului, in filmul lui Rupert Sanders,Vanatorul nu ia aceasta atitudine din dragoste, acesta actionand mai mult ca un mentor, invatand-o pe Alba ca Zapada sa se lupte si sa supravietuiasca. Regina Evil trebuie sa-si infrunte destinul acum.

 

ABOUT TIME (DVD & Blu-ray)

ERA SI TIMPUL!

La varsta de 21 de ani, Tim afla un incredibil secret. Dupa inca o alta petrecere nereusita de Anul Nou, tatal lui Tim ii spune fiului sau ca barbatii din familia lor au avut dintotdeauna abilitatea de a calatori in timp. Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se intampla in viata lui, asa ca se hotaraste sa-si faca viata mai buna... el decide sa foloseasca darul sau unic pentru a castiga inima frumoasei Mary. Din nefericire, aceasta misiune se dovedeste a fi mult mai grea decat isi imaginase.

Era si Timpul! este o comedie despre iubire si despre faptul ca, desi poti calatori in timp, cel mai important e sa stii sa-ti faci viata frumoasa, si ca pentru asta nu ai nevoie sa te tot plimbi in trecut si sa revii in prezent.

 

AMERICAN REUNION (DVD & Blu-ray)

PLACINTA AMERICANA. DIN NOU PE FELIE

In comedia Placinta Americana: Din nou pe felie, personajele cu care am facut cunostinta acum mai mult de un deceniu se intorc la East Great Falls pentru intilnirea de zece ani.

In vara lui ’99 patru baieti din micul orasel din Michigan isi incep aventura vietii lor in incercarea de a-si pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim si Michelle s-au casatorit, in timp ce Kevin si Vicky si-au spus „la revedere”. Drumurile lui Oz si ale lui Heather s-au despartit, iar Finch inca mai suspina dupa mama lui Stifler. Acum, acesti prieteni de-o viata se intorc in orasul natal ca adulti care cauta sa regaseasca inspiratia de a trai nebuneste. Pe parcursul unui weekend prelungit, acestia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a ramas la fel, dar si faptul ca timpul si distantele nu si-au lasat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

 

ALL IS LOST (DVD & Blu-ray)

CAND TOTUL E PIERDUT

Robert Redford, castigator al unui premiu OSCAR®, este protagonistul thriller-ului All Is Lost. Aflat intr-o calatorie solitara in Oceanul Indian, un barbat al carui nume nu-l vom sti niciodata, se trezeste intr-o dimineata ca iahtul sau ia apa dupa ce s-a lovit de un container care plutea ratacit pe apa. Echipamentul de navigare si cel de transmisiuni radio sunt distruse, asa ca omul navigheaza in orb inspre o furtuna violenta. In ciuda faptului ca are o intuitie de navigator excelenta, precum si o forta remarcabila pentru varsta sa, omul are de dus o lupta disperata impotriva furtunii.

 

THE PURGE (DVD & Blu-ray)

NOAPTEA JUDECATII

Daca o data pe an ai putea comite orice crima fara a suporta nici o consecinta, ce ai alege sa faci? Cand un strain patrunde pe proprietatea bine imprejmuita a lui James Sandin, interpretat de Ethan Hawke, in noaptea Purificarii, se declanseaza o serie de evenimente care ameninta sa-i devasteze familia. Acum depinde numai de James, de sotia lui, Mary, interpretata de Lena Headey, si de copiii lui sa treaca noaptea fara sa se transforme in monstri de care incercasera pana acum sa se ascunda.

 

TED (DVD & Blu-ray)

John Bennett (Mark Wahlberg), interpreteaza rolul unui barbat care vrea cu tot dinandinsul sa scape de... ursuletul lui de plus, Ted, adus la viata de o dorinta pusa in copilarie. Ajuns la maturitate, John viseaza la o viata normala alaturi de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar ca Ted se dovedeste a fi un obstacol greu de depasit. Cei doi sunt de nedespartit, insa Ted nu este deloc o influenta pozitiva. Fumeaza marijuana, bea si petrece aproape tot timpul. Ducand o viata degradanta si lipsita de responsabilitati, acesta il impiedica pe John sa poata avea la randul lui o viata organizata si linistita alaturi de iubita lui. Asta pina cand, satula de aceasta situatie, Lori decide sa puna piciorul in prag: ori ea, ori Ted.


THE FROZEN GROUND (DVD)

CRIME IN ALASKA

Un agent al statului Alaska, Jack Halcombe (Nicolas Cage) face un parteneriat cu Cindy Paulson (Vanessa Hudgens), victima care a izbutit sa scape din mainile criminalului in serie Robert Hansen pentru a reusi sa-l aduca pe acesta in fata legii. Bazat pe un fapt real.

 

LAST DAYS ON MARS (DVD)

ULTIMELE ZILE PE MARTE

Povestea incepe in ultima zi din prima misiune cu echipaj uman pe Marte, echipaj care descopera elemente fosilizate ale vietii bacteriene. Dar expeditia lor neautorizata duce la un dezastru atunci cand unul dintre membrii echipajului cade intr-o prapastie si toata lumea isi da seama ca forma de viata pe care au descoperit-o ar putea fi cu totul altceva. In timp ce grupul incepe sa se destrame si un pericol teribil ii pandeste, singura lor speranta este iminenta sosire a navei Aurora...

 

KILL YOUR DARLINGS (DVD)

TINERI SI REBELI

Cand Allen Ginsberg (Daniel Radcliffe) este acceptat la Columbia University, traditia intra in conflict cu ideile si atitudinile moderne si indraznete, intruchipate de Lucien Carr (Dane DeHaan). Lucien este o fiinta fascinanta pentru timidul, nesofisticatul Allen, si in curand, cel din urma este atras in cercul lui Lucien de prieteni, bautori inraiti, de jazz-clubbing, alaturi de William Burroughs (Ben Foster) si David Kammerer (Michael C.Hall), care, in mod clar sunt ofensati si plini de resentimente vis a vis de pozitia lui Allen ca noul partener a lui Lucien. O poveste adevarata despre prietenie, dragoste si crima, „Tineri si Rebeli” relateaza anul cheie care avea sa schimbe pentru totdeauna viata lui Allen Ginsberg si care avea sa provoace scanteia ce a dat nastere unei intregi generatii - Beat Revolution

 

RONIN: 47 PENTRU RAZBUNARE (DVD & Blu-ray)

Dupa ce un razboinic le ucide maestrul si ii declara proscrisi, 47 de samurai ramasi fara stapan jura sa se razbune si sa-si recastige onoarea. Goniti din casele lor si imprastiati prin tot tinutul, acesti ronini se vad nevoiti sa apeleze la ajutorul lui Kai (Reeves), un samurai de rang inferior, pe care odinioara il repudiasera, pentru a-si croi drum printr-o lume de bestii mistice, vrajitorii si teroare fantasmagorica.


FLYING SWORDS OF DRAGON GATE (DVD & Blu-ray 3D si Blu-ray 2D)

POARTA DRAGONULUI: ORASUL PIERDUT

Filmul are la baza legenda unui general din dinastia chineza Ming. Chow Wai On (Jet Li) este un aparator al dreptatii, un  fost comandant imperial care impreuna cu un grup de rebeli lupta impotriva coruptilor ajunsi in fruntea imperiului. Puterea este concentrata in mana unui singur om. Acesta, prin guvernatorii sai, are controlul deplin al statului. Functionarii oficiali cinstiti sunt persecutati, inscenandu-li-se diferite ilegalitati, si sunt condamnati la moarte. Districtul de vest avea cea mai mare influenta in Imperiu prin guvernatorul sau si mai ales prin Yu Hua Tian seful adjunct al districtului, iar obiectivul lui Chow Wai On devine impiedicarea fortelor care il slujesc pe Yu Hua Tian de a pune mana pe o imensa comoara ascunsa undeva in desert sub oceanul de nisip.

 

THE MAN WITH THE IRON FISTS (DVD & Blu-ray)

OMUL CU PUMNI DE FIER

Aflat pentru prima data in postura de regizor si protagonist al unui film de lung metraj, RZA, alaturi de o distributie de vedete internationale, in frunte cu Russel Crowe, castigator al Premiului Oscar®  si Lucy Liu, spune povestea spectaculoasa a unor razboinici si asasini, precum si a unui erou singuratic din China secolului al nouasprezecelea, care trebuie sa faca front comun pentru a distruge un clan de tradatori care vrea sa-i lichideze pe toti.

Combinand secvente spectaculoase de arte martiale apartinand unor maestri ai acestui univers cu viziunea sa originala, liderul trupei de rap Wu-Tang Clan care a facut istorie dominand lumea artistica a ultimelor decenii, RZA ne prezinta  proiectul sau cel mai ambitios, un film care uimeste prin stilul vizual si scenele captivante de actiune.

 

CURSE OF CHUCKY (DVD & Blu-ray)

BLESTEMUL LUI CHUCKY

Chucky se intoarce! Realizatorii filmului care l-au creat pe Chucky revin cu o poveste terifianta a papusii posedate de spiritul unui criminal in serie. La usa casei  lui Nica (Fiona Dourif, True Blood) ajunge  un pachet misterios. Cu toate acestea, dupa moartea misterioasa a mamei sale, Nica incepe sa creada ca papusa cea roscata vorbeste si o banuieste pe aceasta pentru crimele savarsite si tot haosul creat. Revenirea jucariei favorite a Americii, a carei voce este interpretata de Brad Dourif, te poarta intr-o aventura  plina de multe senzatii tari, varsare de sange si fiori.

 

THE FIVE-YEAR ENGAGEMENT (DVD & Blu-ray)

TE MAI MARITI CU MINE?

Producatorul filmului Domnisoarele de onoare si regizorul filmul de Inselat de Sarah Marshall revin cu o comedie romantica plina de rasete si momente sincere. Tom Solomon, interpretat de Jason Segel (Papusile Muppets), ii declara iubire vesnica frumoasei Violet Barnes, interpretata de Emily Blunt (Diavolul Se Imbraca De La Prada) si o cere in casatorie la un restaurant, intr-un cadru romantic, organizand ulterior o petrecere de logodna la care este invitata toata familia, insa nunta se amana an dupa an din cauza lipsei de timp a partenerilor si din cauza obstacolelor profesionale care intervin.

In ciuda provocarilor profesionale, a presiunii familiei si a unei serii de alte obstacole,  cuplul incearca sa-si planifice nunta perfecta, dar poate oare relatia lor sa supravietuiasca unei logodne prelungite?

 

THE WORLD’S END (DVD & Blu-ray)

SFARSITUL LUMII

Pentru Gary King, interpretat de Simon Pegg si Andy Knightley, interpretat de Nick Frost trebuia sa fie ultima reuniune - o noapte, cinci prieteni, doisprezece baruri. In ciuda entuziasmului acestora si numarului impresionant de pahare baute, nu reusesc sa ajunga la ultimul bar de pe lista: The World’s End. Prietenii isi dau seama ca oamenii au fost inlocuiti cu niste roboti ciudati care acum ameninta omenirea. Edgar Wright,  regizorul  filmelor LUPTA CU ZOMBIE si POLITIST MESERIAS revine cu o aventura extrem de distractiva, plina de umor scandalos si actiune exploziva.

 

AMAZING AFRICA (Blu-ray 3D si Blu-ray 2D)

UIMITOAREA AFRICA

Nici un continent nu gazduieste atat de  multe imprejurimi  si peisaje diferite ca Africa. De la savane largi, odihnindu-se usor pe dunele din desert, la densele paduri tropicale, pana la granita cu Ecuadorul. Intalnim multe triburi, cum ar fi tribul Massai din savana, care si-a pastrat traditiile si modul de viata si, de asemenea, putem urmari  felul cum animalele au fost nevoite sa se adapteze mediului pentru a supravietui. Alaturati-va  pentru o  calatorie magica prin care poti descoperi  istoria si cultura omenirii. Fiti alaturi de noi intr-o fascinanta calatorie prin Africa!

 

SOPHIE’S CHOICE (Blu-ray)

ALEGEREA SOFIEI

Alegerea Sophiei  este o poveste tragica de dragoste intre un tanar scriitor si o supravietuitoare a Holocaustului, ecranizare a romanului scriitorului american William Styron. Sophie, o catolica poloneza, este supravietuitoarea lagarului de concentrare nazist de la Auschwitz. Acum, in Statele Unite ale Americii, ea il intalneste pe Nathan (Kevin Kline). Impreuna, ei se imprietenesc cu Stingo (Peter MacNicol), un tanar scriitor care tocmai a ajuns in New York City si care are sentimente de prietenie pentru fiecare si va deveni in scurt timp "constiinta" fiecaruia dintre ei. Filmul este apreciat de critici, aducandu-i lui Meryl Streep un Premiu Oscar® pentru toata cariera sa. Intre inocenta, romantism, senzual si ceva inimaginabil, exista inca unele lucruri pe care vrem sa ne le imaginam.


Din aceeasi categorie

Casablanca: Ediţia Aniversară 80 de ani, acum pe 4K Ultra HD

Casablanca: Ediţia Aniversară 80 de ani, acum pe 4K Ultra HD

Pro Video a lansat în format 4K Ediţia Aniversară de 80 de ani a celebrul film Casablanca. El este disponibil atât în carcasă de plastic cast şi în Steelbook.

DC League of Super-Pets este disponibil acum pe DVD și Blu-ray

DC League of Super-Pets este disponibil acum pe DVD și Blu-ray

Pro Video lansează animația Gașca Animălutelor DC / DC League of Super-Pets pe Blu-ray și DVD.

Elvis - acum pe DVD, Blu-ray și 4K UHD

Elvis - acum pe DVD, Blu-ray și 4K UHD

Elvis este acum disponibil în format DVD, Blu-ray, 4K UHD (plastic) și 4K UHD (Steelbook) prin Pro Video. ...

Pro Video lansează anime-ul Belle pe DVD

Pro Video lansează anime-ul Belle pe DVD

Începând de astăzi anime-ul Belle, cea mai nouă creație a regizorului Mamoru Hosoda, este disponibilă în format DVD prin Pro Video.

Pro Video lansează Edge of Tomorrow în format 4K UHD

Pro Video lansează Edge of Tomorrow în format 4K UHD

Pro Video lansează SF-ul Edge of Tomorrow / Prizonier în timp în format 4K UHD.

The Matrix Resurrections pe 4K UHD (Steelbook si plastic), Blu-ray si DVD

The Matrix Resurrections pe 4K UHD (Steelbook si plastic), Blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce al patrulea film din seria Matrix după Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003) și The Matrix Revolutions (2013). The Matrix Resurrections / Matrix Renașterea se lanseză pe 4K UHD (Steelbook și plastic), Blu-r...

Coming 2 America pe Blu-ray si DVD

Coming 2 America pe Blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce continuarea comediei Coming to America / Un print in America (1988) pe Blu-ray și DVD.  ...

Pro Video a lansat DUNE pe DVD, Blu-ray si 4K UHD (Steelbook si plastic)

Pro Video a lansat DUNE pe DVD, Blu-ray si 4K UHD (Steelbook si plastic)

Pro Video lanseaza DUNE pe DVD, Blu-ray si 4K UHD (plastic si Steelbook) din 20 ianuarie 2022.

G.I. Joe Origins: Snake Eyes pe 4K UHD (Steelbook si plastic), Blu-ray si DVD

G.I. Joe Origins: Snake Eyes pe 4K UHD (Steelbook si plastic), Blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce al treilea film din seria G.I. Joe după G.I. JOE: Rise of the Cobra (2009) și G.I. JOE: Retaliation (2013), care acum se axează pe originile luptătorului GI JOE, Snake Eyes. G.I. Joe Origins: Snake Eyes / G.I. Joe: S...

Space Jam: A New Legacy pe Blu-ray si DVD

Space Jam: A New Legacy pe Blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce mult aștepta continuare a filmului Space Jam (1996), Space Jam: A New Legacy / Space Jam: O nouă eră pe Blu-ray și DVD.  ...

Those Who Wish Me Dead pe Blu-ray și DVD

Those Who Wish Me Dead pe Blu-ray și DVD

Pro Video ne aduce cel mai nou film cu Angelina Jolie în rol principal Those Who Wish Me Dead / Toți cei care mă vor mort pe Blu-ray și DVD.  ...

Godzilla vs Kong pe 4K UHD, Blu-ray și DVD

Godzilla vs Kong pe 4K UHD, Blu-ray și DVD

Pro Video ne aduce al 4-lea film din seria MonsterVerse Godzilla vs Kong pe 4K UHD (4k+DVD), Blu-ray și DVD.  ...

The Conjuring: The Devil Made Me Do It pe 4K UHD (STEELBOOK și plastic), Blu-ray și DVD

The Conjuring: The Devil Made Me Do It pe 4K UHD (STEELBOOK și plastic), Blu-ray și DVD

Pro Video ne aduce The Conjuring: The Devil Made Me Do It / Trăind printre demoni: E mâna diavolului pe 4K UHD (STEELBOOK și plastic), Blu-ray și DVD.  ...

Mortal Kombat pe 4K UHD, Blu-ray și DVD

Mortal Kombat pe 4K UHD, Blu-ray și DVD

Pro Video ne aduce Mortal Kombat pe 4K UHD (1 singur disc), Blu-ray și DVD.  ...

A Quiet Place Part II pe 4K UHD Steelbook, Blu-ray și DVD

A Quiet Place Part II pe 4K UHD Steelbook, Blu-ray și DVD

Pro Video ne aduce A Quiet Place Part II / Fără zgomot 2 pe 4K UHD STEELBOOK, Blu-ray și DVD.  ...

Tom and Jerry: The Movie pe Blu-ray și DVD

Tom and Jerry: The Movie pe Blu-ray și DVD

Pro Video ne aduce un amestec de animație clasică și acțiune live Tom and Jerry: The Movie pe Blu-ray și DVD.  ...

Tenet pe Blu-ray (STEELBOOK și plastic) și DVD

Tenet pe Blu-ray (STEELBOOK și plastic) și DVD

Pro Video ne aduce Tenet cel mai nou film al lui Christopher Nolan pe Blu-ray (STEELBOOK și plastic) și DVD.  ...

Mario Puzo's The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone pe Blu-ray

Mario Puzo's The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone pe Blu-ray

Pro Video ne aduce pe Blu-ray al treilea film al seriei Nașul, dar versiunea lui Mario Puzo, Mario Puzo's The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone / Nașul, Coda: Moartea lui Michael Corleone. Această nouă versiune mai include: un ...

Isn't it Romantic pe DVD

Isn't it Romantic pe DVD

Pro Video ne aduce pe DVD comedia romantică Isn't it romantic / Cât romantism!.  ...

Chernobyl pe Blu-ray (Steelbook si plastic)

Chernobyl pe Blu-ray (Steelbook si plastic)

Pro Video ne aduce miniseria HBO Chernobyl / Cernobîl în format Blu-ray (STEELBOOK și plastic).  ...

Cats & Dogs 3: Paws Unite pe DVD

Cats & Dogs 3: Paws Unite pe DVD

Pro Video ne aduce în format DVD Cats and Dogs 3: Paws Unite / Câini și pisici 3: Lăbuțe, uniți-vă!.  ...

V for Vendetta pe 4K UHD

V for Vendetta pe 4K UHD

Pro Video ne aduce în format 4K UHD V for Vendetta / V de la Vendetta.  ...

The Hunt pe blu-ray si DVD

The Hunt pe blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce The Hunt / Vânătoare de oameni în format Blu-ray și DVD.  ...

Scoob! pe 4K UHD, Blu-ray si DVD

Scoob! pe 4K UHD, Blu-ray si DVD

Deși prima aventură animată de lungă durată a mult îndrăgitului Scooby-Doo nu a mai putut fi lansată în cinematografe, Pro Video ni-l aduce pe Scoob! direct în casele noastre în format 4K UHD, Blu-ray și DVD.  ...

Sonic the Hedgehog pe 4K UHD (Steelbook și plastic), Blu-ray si DVD

Sonic the Hedgehog pe 4K UHD (Steelbook și plastic), Blu-ray si DVD

Pro Video lansează pe 4K UHD (STEELBOOK și plastic), Blu-ray și DVD, adaptarea jocului SEGA Sonic the Hedgehog.  ...