A apărut primul trailer pentru Sleeping Dogs, un thriller cu Russell Crowe în rolul unui detectiv care se luptă cu pierderi de memorie.

Regizat de Adam Cooper, Sleeping Dogs se bazează pe romanul Cartea Oglinzilor a autorului român Eugen Ovidiu Chirovici.

Russell Crowe joacă rolul lui Roy Freeman, un fost detectiv de la Omucideri care se supune unui tratament experimental pentru Alzheimer și apoi reexaminează un caz de crimă nerezolvat vechi de peste un deceniu.

Pe lângă Crowe, în Sleeping Dogs mai apar Karen Gillan (Nebula din seria Guardians of the Galaxy), Marton Csokas, Kelly Greyson, Lucy-Rose Leonard, Ellizabeth Blackmore și Thomas M. Wright.

Sleeping Dogs marchează şi o reuniune pentru Crowe și actorul Tommy Flanagan, alături de care a jucat în Gladiator (2000) regizat de Ridley Scott.

Sleeping Dogs este distribuit în România de Prorom şi Ro Image, urmand să aibă premiera în luna martie.

Romanul Cartea Oglinzilor a apărut la Editura RAO, alături de alte romane ale lui Chirovici (Cartea Secretelor, O amintire de la Paris, Hoodoo Creek, Voodoo) disponibile pe site-ul Editurii: https://www.raobooks.com/autori/eugen_ovidiu-chirovici/.

Cartea Oglinzilor, thrillerul lui Eugen Ovidiu Chirovici s-a vândut în 20 000 de exemplare în Germania la doar o zi de la apariţia în librării. De asemenea, romanul este bestseller în Olanda şi Italia.

Volumul care a luat cu asalt marea piaţa internaţională de carte, Cartea Oglinzilor este singurul titlu al unui scriitor român ale cărui drepturi de publicare au fost vândute în peste 38 de ţări.

Pana în momentul de faţă, drepturile de publicare au fost cumpărate în peste 38 de ţări, printre care Marea Britanie, SUA, Germania, Franţa, Italia, Spania iar criticii se întrec în elogii la adresa romanului. Cartea a fost senzaţia Targului de la Frankfurt, în 2015.

sleeping dogs poster