Producătorul Clyde Phillips, Showtime Studios și Counterpart Studios au realizat mult-așteptatul prequel al serialului Dexter®, nominalizat la Emmy®.

Serialul îi are în distribuție pe Christian Slater, câștigătorul Globului de Aur®, Patrick Gibson, Molly Brown, James Martinez, Christina Milian, Alex Shimizu și Reno Wilson.

În plus, nominalizații la Emmy și Globul de Aur Patrick Dempsey și Sarah Michelle Gellar au fost, de asemenea, confirmați pentru această serie.

SkyShowtime anunță că noul serial original Dexter: Original Sin - mult-așteptatul prequel al serialului Dexter, nominalizat la Emmy®, va fi disponibil în curând pe platformă. Acțiunea are loc cu 15 ani înainte ca publicul să-l întâlnească pentru prima dată pe Dexter în serialul SHOWTIME® de succes cu același nume, iar noul thriller din 10 episoade îl prezintă pe criminalul în serie preferat al Americii... în proces de formare.

Distribuția serialului Dexter: Original Sin (intitulat anterior Dexter: Origins) a fost, de asemenea anunțată. Patrick Gibson (Shadow and Bone) va juca rolul titular al lui Dexter Morgan; Christian Slater, câștigătorul Globului de Aur va juca rolul lui Harry Morgan, tatăl adoptiv al lui Dexter și detectiv criminalist, iar Molly Brown o va juca pe sora mai mică a lui Dexter, Debra Morgan.

De asemenea, Patrick Dempsey urmează să se alăture distribuției și îl va juca pe Aaron Spencer, căpitanul care s-a ocupat de crima din Miami Metro, având o relație de zeci de ani cu Harry Morgan (Slater). Sarah Michelle Gellar se alătură și ea distribuției într-un rol de invitat special ca Tanya Martin, șefa CSI pentru Departamentul de Poliție din Miami Metro și noul șef al lui Dexter Morgan. Clyde Phillips, nominalizat la Emmy, va reveni ca regizor și producător executiv.

Cu actiunea plasata în Miami, în 1991, Dexter: Original Sin îl prezintă pe Dexter (Gibson) în timp ce se transformă din student în criminal în serie, căutând răzbunare. Când dorințele sale sângeroase nu mai pot fi ignorate, Dexter trebuie să învețe să-și canalizeze latura sa interioară întunecată. Sub îndrumarea tatălui său, Harry (Slater), Dexter adoptă un cod menit să-l ajute să găsească și să ucidă oameni care merită să fie eliminați din societate, fără a intra în vizorul forțelor de ordine. O provocare deosebită pentru tânărul Dexter, în timp ce începe un stagiu de criminalistică la Departamentul de Poliție Miami Metro.

Slater a câștigat Globul de Aur și Premiile Critics Choice, fiind totodată multiplu nominalizat pentru rolul său din Mr. Robot. Printre alte roluri ale sale se numără Dr. Death, pentru care a primit o nominalizare la Critics Choice, Dirty John și Nymphomaniac, precum și clasicele filme cult True Romance și Heathers. În prezent, Slater joacă în Unfrosted, filmul de debut regizoral al lui Jerry Seinfeld, precum și în The Spiderwick Chronicles. El urmează să joace și în debutul regizoral al lui Zoe Kravitz, Blink Twice.

Cel mai recent, Gibson poate fi urmărit în serialul de televiziune Shadow and Bone. Dintre rolurile sale anterioare se numără The OA, Good Girl Jane, și Property of the State, cel din urmă fiind câștigătorul Premiului Irish Film and Television® ® pentru Staruri în devenire în 2017.

Anterior, Brown a mai interpretat roluri în Evil, Billions și The Marvelous Mrs. Maisel, precum și în filme cum sunt Senior Year și The Good House. Ea urmează să apară în viitorul film independent Mooch

James Martinez, Christina Milian, Alex Shimizu, și Reno Wilson se vor alătura ca distribuție recurentă a serialului, interpretând membri ai Departamentului de Poliție Miami Metro. Martinez joacă rolul lui Angel Batista, un detectiv criminalist inovator care se ghidează după ce-i spune inima; Milian o interpretează pe Maria LaGuerta, prima femeie detectiv criminalist din Miami Metro; Shimizu îl interpretează pe Vince Masuka, un analist criminalist care își împărtășește cu nerăbdare experiența, în timp ce îi place să facă pe șeful cu noul său stagiar, Dexter Morgan; iar Wilson îl joacă pe Bobby Watt, partenerul de multă vreme și confidentul lui Harry.

Serialul original de opt sezoane Dexter a avut premiera în 2006, cu Michael C. Hall, câștigătorul Golden Globe în rolul principal al lui Dexter Morgan, un expert în analiza probelor de sânge, complicat și conflictual, lucrând cu Departamentul de Poliție Miami Metro, care pe timp de noapte devine un criminal în serie. Show-ul a devenit unul dintre cele mai apreciate seriale de televiziune din SUA, câștigând mai multe nominalizări la Emmy și Globul de Aur pentru cel mai bun serial dramă de televiziune, precum și un prestigios premiu Peabody în 2008.

În plus, a fost de două ori declarat printre cele mai bune 10 seriale de televiziune ale American Film Institute (AFI). În 2013, Alianța Scenariștilor din America a inclus Dexter în lista „Celor mai bune 101 scenarii de seriale TV”. Toate sezoanele precedente ale serialului Dexter sunt acum disponibile pentru vizionare pe SkyShowtime.

Dexter: Original Sin este produs executiv de Clyde Phillips și produs de Showtime Studios și Counterpart Studios. Printre producătorii executivi se numără și Scott Reynolds, Michael C. Hall, Mary Leah Sutton, Tony Hernandez, Lilly Burns, serialul fiind produs de Robert Lloyd Lewis. Michael Lehmann, care este producător executiv și regizor, revine la colaborarea cu Slater.

Din partea Showtime Studios, direcția creativă a serialului a fost asigurată de Gary Levine și Urooj Sharif, iar producția de Tara Power. Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime este disponibil direct către consumator prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung, prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și prin intermediul site-ului său www.skyshowtime.com.

Prețul lunar al abonamentului Standard cu Reclame este de 3,99 euro, iar prețul lunar pentru abonamentul Standard Plus este de 5,99 euro. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără publicitate.