Serialul de șase episoade va fi disponibil pentru vizionare începând din 4 iulie, cu trei episoade disponibile de la lansare.

SkyShowtime a confirmat astăzi că Bargain / Chilipir, un serial thriller distopic de producție sud-coreeană, va fi disponibil pentru a fi vizionat în exclusivitate pe platformă începând cu 4 iulie. Trei episoade vor fi disponibile la momentul lansării, iar episoade noi vor fi ulterior disponibile săptămânal.

În Bargain / Chilipir, bărbații sunt ademeniți într-un hotel izolat, sub pretextul unor întâlniri erotice, însă ajung să fie prinși în capcana unei rețele de traficanți, unde organele lor sunt scoase la licitație. După un cutremur violent, victimele, traficanții și cumpărătorii sunt cu toții blocați în clădirea care este pe punctul de a se prăbuși. Izolați de lumea exterioară, ei trebuie să lupte pentru a supraviețui cu orice preț.

În Bargain joacă actorii Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) și Chang Ryul (My Name). Filmul este o adaptare a scurtmetrajului cu același nume, în regia lui Lee Chung-hyun, lansat în 2015. Regizorul și scriitorul Jeon Woo-sung, care a făcut parte din echipa de producție a scurtmetrajului original, a preluat povestea și a dezvoltat-o într-un serial din șase părți.

Serialul este scris și de Choi Byeong-yun împreună cu Kwak Jae-min, fiind produs executiv de regizorul și creatorul Byun Seungmin și de Bang Jin Ho.

Bargain a fost realizat de Paramount+ și TVING printr-un parteneriat între Paramount și CJ ENM, cunoscuta companie coreeană de divertisment.

Bargain a primit premiul Critics’ Choice la Festivalul Seriencamp (2023) din Köln și a câștigat premiul pentru Cel mai bun scenariu la Festivalul Canneseries (2023). Mai mult, serialul a fost selectat oficial la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2023, pe lângă nominalizarea primită la premiul Critics' Choice pentru cel mai bun serial într-o limbă străină.

Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime este disponibil direct către consumator prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung, prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și prin intermediul site-ului său www.skyshowtime.com.

Prețul lunar al abonamentului Standard cu Reclame este de 3,99 euro, iar prețul lunar pentru abonamentul Standard Plus este de 5,99 euro. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără publicitate.