David Goyer (Batman Begins, Man of Steel) este cel mai nou scenarist ales sa se ocupe de mult asteptatul proiect Fantastic Voyage / Calatorie Fantastica de la 20th Century Fox.

Produs de James Cameron, si folosind aceeasi tehnologie 3D ca si la Avatar, Fantastic Voyage este povestea unui om de stiinta care este pe moarte din cauza unui cheag de sange. Singura lui sansa de supravietuire este ca impreuna cu 5 alti colegi sa se micsoreze intr-o nava microscopica ce va fi injectata in sangele lui.

Filmul este un remake al peliculei originale din 1966, regizata de Richard Fleischer, ce i-a avut in rolurile principale pe Stephen BoydRaquel Welch si Donald Pleasence.

Proiectul a fost pe cale de a se materializa de cateva ori, cel mai recent acum 3 ani cand regizorul Shawn Levy isi dorea sa aduca pe ecrane povestea avandu-i in distributie pe Will Smith si Hugh Jackman.

“Am lucrat la Fantastic Voyage alaturi de Jim Cameron in ultimele 7 luni” povestea Levy in 2011. "Am scris scenariul si avem cateva schite ale decorurilor. Va fi o aventura incredibila, SF, 3D submarina.” Din pacate au fost doar vorbe in vant… si probabil munca in zadar.

Printre scenaristii care au lucrat anterior la acest proiect se numara: Shane Salerno, Laeta Kalogridis, Marianne Wibberley si Cormac Wibberley.

Sa speram ca de data aceasta David Goyer sa mearga pana la capat cu acest proiect inedit.