O noua adaptare animata pentru cinema a celebrului serial Familia Flintstone / The Flintstones este in lucru la studiourile Warner Bros. Animation

The Hollywood Reporter anunta ca Chris Henchy (The Campaign) scrie scenariul la acest proiect, iar Will Ferrell si Adam McKay vor fi producatori executivi prin compania Gary Sanchez Productions.

Clasicul serial The Flintstones produs de Hanna-Barbera a rulat la TV timp de 6 sezoane (166 de episoade intre 1960-1966), fiind un record absolut pentru un serial de animatie. Recordul a fost doborat abia dupa aproape 30 de ani de un nou serial animat (The Simpsons / Familia Simpson). 

In 1994 a fost lansat un prim film inspirat de serialul animat (The Flintstones / Familia Flintstone – Noi aventuri in Epoca de Piatra, r. Brian Levant), urmat in 2000 de sequelul, The Flinstones in Viva Rock Vegas / Familia Flintstone in Viva Rock Vegas, regizat de acelasi Brian Levant.

Acum cativa ani Seth MacFarlane a fost interest de un film de lung metraj animat cu celebra familie pristorica, dar in cele din urma proiectul a fost abandonat.

Desi deocamdata nu a fost anuntata nici o data de premiera pentru acest proiect, Warner Bros. a pus deja in calendarul sau de premiere pentru anii viitori doua proiecte de animatie. Primul este datat 10 februarie 2017 iar al doilea 9 februarie 2018. Timpul ne va spune daca unul dintre aceste proiecte este chiar noua animatie cu Familia Flintstone.

Voi ce credeti? Era necesara reaparitia la cinema a Familiei Flintstone?