Intr-o zi, un  producator de la Hollywood s-a trezit, s-a scarpinat in cap si s-a gandit “hmmm, ar trebui sa fac un film care se desfasoara intr-un viitor distopic, asta e o idee originala” (presupunem ca producatorul se culcase undeva prin 1920 si ratase totul de la Metropolis, la avalansa de pelicule young adult pe tema asta - Hunger Games, Divergent, etc). 

Asa, probabil, s-a nascut Equals (cealalta presupunere a noastra are legatura cu incasarile facute de peliculele mai sus mentionate).

Equals spune povestea a doi tineri - jucati de Kirsten Stewart si Nicholas Hoult - care traiesc intr-o societate in care sentimentele au fost eradicate (Equilibrium tuseste cu subinteles). 

Societatea, numita The Collective, are reguli stricte asupra celor care dau dovada de sentimente, exilandu-i intr-un loc numit The Den.

Celor doi, care joaca un cuplu, li se adauga acum Guy Pearce (celebru din pelicule ca Memento sau Iron Man 3) si, daca e sa ne luam dupa modelul Kate Winslet / Julianne Moore, am putea presupune ca rolul sau va fi unul negativ.

Pelicula va fi filmata incepand cu luna august in Japonia si Singapore. Intre timp, Pearce poate fi vazut, alaturi de Robert Pattinson, in pelicula The Rover, care va aparea chiar luna aceasta, pe data de 20.