Zvonuri despre adaptarea romanului Pride and Prejudice and Zombies lui Seth Grahame-Smith se tot aud de ceva timp, dar intr-o perioada acesta a intrat intr-un con de umbra (poate si pentru ca Abraham Lincoln: Vampire Hunter, de acelasi autor, a rezultat intr-un film cam jenant).

Se pare, insa, ca zvonurile vor deveni realitate, avand in vedere ca deja s-a anuntat o parte din distributie si ca productia incepe luna viitoare. 

In film ii vom putea vedea pe Lily James (in rolul lui Elizabeth Bennett), Sam Riley (ca Mr. Darcy) si Bella Heathcote (una din surorile lui Elizabeth).

Romanul se doreste o pastisa a romanului de Jane Austen, in care personajul principal, Elizabeth, isi  cauta dragostea in timpul izbucnirii epidemiei unui virus care transforma zombii in ucigasi feroce. 

Filmul va fi regizat de Burr Steers (17 Again, Charlie St. Cloud) iar de adaptarea scenariului se ocupa tot el, impreuna cu David O. Russell. De remarcat ca printre producatori o regasim pe Natalie Portman.

Am comenta, dar e de prisos. Sensibilitatile mele de filolog au luat-o razna mai ceva ca spider-sense-ul lui Peter Parker cand Green Goblin e la 2 metri in spatele sau.