Dupa cum probabil stiti deja, la Hollywood se fac nu una ci chiar doua adaptari dupa Cartea Junglei: una apartinandu-le celor de la Disney (cu Idris Elba, Ben Kingsley si Scarlett Johansson), in regia lui Jon Favreau, si cea de-a doua, de a carei regie se va ocupa Andy Serkis, numita The Jungle Book: Origins si care este produsa de Warner Bros.

Daca despre prima, care se va lansa pe 9 Octombrie 2015 am reusit sa aflam si sa va impartasim deja destul de multe detalii, mai ales legate de distributie, despre debutul regizoral al lui Serkins nu prea se stia aproape nimic.

Pana astazi, cand am aflat ca filmul si-a distribuit deja primul rol, cel al tigrului Shere Khan, caruia isi va imprumuta vocea britanicul Benedict Cumberbatch

Cumberbatch, in varsta de 38 de ani, nu este strain de voice-acting: el a pus vocea pentru dragonul Smaug si pentru Necromant (adica Sauron) in seria The Hobbit, si a contribuit si la Penguins of Madagascar.

Filmul lui Serkis se va lansa pe 21 Octombrie 2016 si scenariul ii va apartine lui Callie Kloves. Ea este fiica lui Steve Kloves (scenarist pentru seria Harry Potter), care si produce filmul.

In sfarsit, am putea sa facem o gluma proasta despre cum Cumberbatch a jucat pe cineva numit Sherlock, pe cineva numit Khan, iar acum il joaca pe Shere Khan. Ups, prea tarziu, am facut-o deja.