Daca esti pasionat de film si iti doresti sa lucrezi in domeniu, ai acum oportunitatea de a colabora cu un festival international de film! 

BIEFF 2014 INTERNSHIP iti ofera ocazia de a te alatura unei echipe tinere si entuziaste, care produce singurul festival din Romania dedicat experimentului in cinema si arta vizuala.

Internship-ul dureaza 10 saptamani (+/- in functie de departament), cu posibilitate de prelungire ulterioara (in echipa stabila a festivalului). 

Programul este part-time in prima etapa, apoi full-time in perioada premergatoare festivalului si in timpul acestuia (inclusiv weekend-uri).

Deadline inscriere: 11 septembrie

Data de incepere: 1 – 15 octombrie (in functie de departament)

 CERINTE GENERALE:

- cunostinte avansate de limba engleza;

-  abilitati de lucru pe computer;

- seriozitate si dedicare, meticulozitate si initiativa;

- interes pentru cinematografie / cultura contemporana / management cultural / productia de evenimente;

- dorinta si abilitatea de a lucra in echipa.

Stagiul nu include remuneratie, dar avantajele sunt multiple. Fiind implicat in intreaga activitate a festivalului, vei cunoaste profesionisti de referinta din lumea filmului, atat pe plan international cat si national (regizori, producatori, directori de imagine, actori, selectioneri de festival, curatori, distribuitori etc.). 

Vei castiga o bogata experienta in multele aspecte ale organizarii unui festival international de film, vei avea multe de invatat, lucruri ce iti vor folosi si la studii si in cariera. Completarea stagiului va fi insotita de un certificat de practica.

Poti alege unul sau doua dintre cele 9 departamente, precizand care este prima optiune:

- productie festival;

- departament program;

- video;

- grafica;

- departament tehnic;

- website & social media;

- departament guest;

- traduceri & subtitrari;

- comunicare & parteneriate.

Gasesti in acest link detalii referitoare la activitatea fiecarui departament.

Pentru a aplica, trimite un mail pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu subiectul “INTERNSHIP / Prenume Nume / Departament(e)” care sa contina atasate:

CV;

formularul completat (se poate descarca de pe site)

fotografie tip buletin.