Agents of S.H.I.E.L.D. e unul din acele seriale care incep ceva mai greu dar, ajung sa aiba, pe la sfarsitul sezonului, episoade de-a dreptul excelente. 

Asta s-a intamplat si cu serialul Marvel, lucru oarecum de inteles deoarece cea mai interesanta parte incepe abia dupa evenimentele din Captain America: The Winter Soldier, evenimente care au urmari serioase si in serial. 

Mai mult, un episod al primului sezon ne-o aduce pe Lady Sif (Jaimie Alexander), venita pe Pamant pentru a rezolva niste probleme ivite odata cu evadarea in masa din Thor: The Dark World.

Aceasta corespondenta serial-film va exista, se pare, si in viitor, cand evenimentele din Age of Ultron, partea a doua din Avengers, vor avea repercusiuni si asupra seriei TV. 

Asta e, de altfel, complet logic, avand in vedere ca S.H.I.E.L.D. sunt o parte importanta din poveste si le-au venit in ajutor Avengerilor si in primul film (oarecum…).

Agents of S.H.I.E.L.D. a ajuns deja la sezonul al doilea si se concentreaza pe echipa Agentului Coulson (Clark Gregg). 

Pe langa Jaimie Alexander, dintre cameo-urile personajelor din filmele Marvel ii mai putem aminti pe Samuel L. Jackson (interpretul lui Nick Fury), Cobie Smulders (Maria Hill) sau Hayley Atwell (Peggy Carter, care va avea propriul ei serial).

Ce urmari vor avea evenimentele din Age of Ultron asupra serialului, ramane de vazut, insa noi speram la mai multe cameo-uri pentru ca sunt mereu distractive.