X-Men: Apocalypse urmeaza sa inceapa productia anul acesta in aprilie la Montreal. Oscar Isaac joaca deja rolul lui Apocalypse si se pare ca definitivarea distributiei se apropie de sfarsit. 

Filmul va avea nevoie insa si de versiuni tinere ale personajelor ca Cyclops sau Jean Grey. Au aparut multe zvonuri cu privire la actorii care ar putea juca aceste roluri, pentru Cyclops aparand ca potentiale alegeri Jamie Blackley, Tye Sheridan si Taron Egerton.

Conform screenrant.com, actorul a declarat ca nu poate discuta despre acest subiect urmand ca intr-o declaratie ulterioara sa spuna: “Nu sunt sigur ce se intampla acolo si de unde a aparut zvonul dar prietenul meu Nicholas Hoult il joaca pe Beast si spune ca este foarte amuzant. Desigur, oricui i-ar placea sa joace un super erou, dar asta nu inseamna in niciun caz ca afirm ca mi-ar placea sa merg sa-l joc pe Cyclops. Asa ca nu stiu.”

Jeff Sneider a postat pe Twitter ca Tye Seridan ar fi cel care il va interpreta pe Cyclops, acest lucru parand sa coincida cu declaratia lui Egerton dar se pare ca la un moment dat Tye a fost un potential Cyclops.

Pe Taron Egerton il vom vedea in curand in cinematografe in filmul de actiune Kingsman: The Secret Service.