Se pare ca Nicolas Cage are un nou plan si anume acela de a se implica in filmul USS Indianapolis: Men of Courage. Conform publicatiei Variety, Cage este deja parte a proiectului care pana acum a incitat curiozitate. 

In anul 1945, nava USS Indianapolis este lovita de doua torpile trase de un submarin japonez si se scufunda. 896 de oameni din cei 1196 supravietuiesc. Insa avand in vedere ca nimeni nu stia de faptul ca nava a fost scufundata, echipajul isi petrece urmatoarele zile in apa. 

O parte din acestia mor din diverse cauze cum ar fi atacurile rechinilor, hipotermie, intoxicatie cu sare sau sinucidere. Nicolas Cage va juca rolul capitanului navei, Charles Butler McVay.

Filmul va avea parte de efecte speciale deosebite, de la rechini la locul de filmare care va consta intr-un rezervor cu apa imens. De asemenea studiourile au contactat supravietuitori ai Marinei Americane si ai Pazei de Coasta Americane.

Pelicula va fi regizata de Mario Van Peebles. USS Indianapolis: Men of Courage isi incepe filmarile la 10 Iunie in Mobile, Alabama.

Interesant este ca acesta nu va fi singurul proiect despre supravietuitorii submarinului USS Indianapolis. Robert Downey Jr. l-a angajat de curand pe regizorul Tate Taylor (Get on Up, The Help) pentru a spune aceasta poveste despre curaj si sacrificiu. Deocamdata proiectul lor nu are inca un titlu.