De la autorul suedez Lukas Moodysson, Suntem cele mai tari! / We Are The Best! se desfasoara in jurul a trei fete, in anii '80, la Stockholm, care se hotarasc sa formeze o trupa punk - desi nu au niciun instrument si toata lumea le spune ca punk-ul e mort. Bazat pe benzile desenate, Suntem cele mai tari! e un imn adus culturii DIY si puterii rebeliunii.

“Am vrut sa fac un film care arata ca viata, in ciuda tuturor dovezilor contrare, merita traita. E minunat sa ai un prieten, sa canti la un instrument fara sa stii cum, sa dai foc la o statuie veche, sa ai cei mai enervanti parinti din lume, sa vomiti peste inregistrarile cuiva, sa fii huiduit si batjocorit, sa fii cel mai bun” declara Lukas Moodysson despre filmul sau.

Lukas Moodyson este autorul filmelor de succes: Fucking Amal (1998), Together (2000), Lilya 4-ever (2002), A Hole in My Heart (2004), Container (2006) si Mammoth (2009) prezentate si premiate la numeroase Festivalul de Film din intreaga lume.

Presa internationala despre We Are The Best!:

"In acest film cald, exuberant, regizorul Lukas Moodysson lasa in urma tendinta sumbra recenta in favoarea unei povesti pline de bucurie despre punkul rock din anii '80, din suburbiile din Stockholm". The Guardian.

"Suntem cele mai tari! e vioi, autentic, obraznic, cu replici frumoase in detrimentul parintilor fosti hipioti, hodorogind metalistii si muncitorii tineri gomosi." The Guardian.

"Lukas Moodysson reuseste o intoarcere dulce, dezghetata la forma cu aceasta evocare complet incantatoare a vietii unor tinere adolescente. " Variety.

"O gura de aer proaspat intr-un moment in care avem parte de blockbustere 3D in fiecare saptamana." Boston Herald.

"O poveste vesela care-ti umple inima despre razvratirea tinereasca." The New York Times.

We Are The Best! este distribuit de Clorofilm si ajunge in cinematografele din Romania incepand cu 24 aprilie.