Filmul Cel Ales, un thriller cu Laura Cosoi si Bogdan Stanoevici in rolurile principale si in regia lui Cristian Comeaga, a fost nominalizat la sase categorii ale premiilor care vor fi decernate anul acesta, la Milano, de International Filmmaker Festival of World Cinema.

Filmul regizat de Cristian Comeaga a fost nominalizat la unele dintre cele mai importante categorii ale premiilor care vor fi acordate in cadrul festivalului de la Milano, printre care „cel mai bun film de fictiune strain”, “cel mai bun actor in rol principal intr-un film strain – Bogdan Stanoevici” si pentru cel mai bun actor si cea mai buna actrita in roluri secundare – Nicodim Ungureanu si Olimpia Melinte.

Marius Leftarache, Florin Tabacaru si Alex Dumitru, cei care au semnat coloana sonora pentru thrillerul Cel Ales, au fost nominalizati si ei la premiul pentru “cea mai buna coloana sonora” la festivalul de film de la Milano.   

Cel Ales a impresionat prin performantele realizate de echipa de machiaj si coafura nu numai publicul romanesc si criticii de peste Ocean, dar si juriul International Filmmaker Festival of World Cinema. 

Cel Ales, in care protagonistul interpreteaza un personaj care evolueaza de la varsta majoratului, in anii ‘80, pana dupa implinirea a jumatate de veac, in zilele noastre, a fost nominalizat la premiul pentru “cel mai bun styling” (machiaj si coafura – Gabriela Cretan, Olimpia Stoicea, Margo Stefan, Alexandra Barladeanu) la festivalul Italian. 

Filmele nominalizate vor fi prezentate publicului in proiectiile care se vor desfasura incepand cu data de 2 noiembrie, iar premiile vor fi anuntate si decernate in cadrul galei ce va avea loc pe 7 noiembrie.

Acest nou succes inregistrat de Cel Ales continua seria premiilor, nominalizarilor si selectiilor pe care filmul le-a obtinut la festivalurile de la Vancouver, Los Angeles, Tiburon, North Hollywood, Encino si Madrid.

O productie Domino Film, Cel Ales este scris, produs si regizat de Cristian Comeaga.