Universal Pictures a dezvaluit un prim material video in care apar membrii distributiei filmului Furios si iute 8 / Fast 8.

In materialul video Fast 8 (pe care il puteti vedea mai jos) apar Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Kurt Russell, Scott Eastwood, Jason Statham, Nathalie Emmanuel si Dwayne Johnson

F. Gary Gray este regizorul filmului care va avea premiera in Romania pe 14 aprilie 2017, film ce urmeaza a lansa o noua serie de 3 filme Furios si iute.

Dupa Fast 8 va urma un al noualea film cu data de lansare pe 19 aprilie 2019 si un al zecelea film cu premiera pe 2 aprilie 2021. 

Furios si iute 9 si 10 nu sunt singurele filme noi pe care Universal le are in plan pentru franciza. Se pare ca mai multe spin-offuri si prequeluri la Furios si iute sunt in pregatiri.

Furios si iute 7 / Furious 7 a avut incasari uriase la box-office anul trecut: peste 1,5 miliarde $ la nivel mondial.

In Furios si iute 8 ii vom vedea pe Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Nathalie Emmanuel si Lucas Black.

Alaturi de ei, Jason Statham, Dwayne Johnson si Kurt Russell vor reveni deasemenea. Charlize Theron va interpreta personajul negativ. 

Filmarile la Fast 8 vor avea loc in New York si Atlanta, Georgia. Alte locatii ar putea fi Rusia si Islanda.

Iata mai jos materialul video si o prima imagine cu Dwayne Johnson (Hobbs).

Seria Furios si iute este distribuita in Romania de Ro Image.

 

Dwayne Johnson (Hobbs) in Furios si iute 8.