The Hollywood Reporter anunta ca Keegan-Michael Key (Keanu, Key & Peele) va juca in urmatorul film The Predator pe care il va regiza Shane Black

Key va interprta un barbat care ii va ajuta pe Boyd Holbrook, Olivia Munn si Trevante Rhodes in eforturile lor impotriva celebrului extraterestru pradator.

The Predator este cel mai nou titlu din seria cu acelasi nume inceputa in 1987 de John McTiernan.

Shane Black este cunoscut pentru regia filmelor Iron Man 3, The Nice Guys si Kiss Kiss Bang Bang.

Filmarile la The Predator vor incepe in februarie 2017, dupa un scenariu scris de Shane Black si Fred Dekker.

Detalii despre noul film nu se cunosc, dar producatorul John Davis declarase anterior: “Scenariul si premiza filmului sunt inedite. Va fi ceva la care nu va veti astepta si veti spune ca este cel mai entertaining mod de a reinventa o franciza”.

Black a confirmat deja ca filmul va fi o continuare a primelor doua si nu un reboot al seriei si in el vom afla si de ce se numeste The Predator.

Filmul original Predator s-a lansat in 1987 si a fost regizat de John McTiernan. El l-a avut in rolul principal pe Arnold Schwarzenegger in rolul unui capitan al unei forte de elita care trebuie sa faca fata unui inamic nevazut pentru care vanatoarea inseamna totul. 

A urmat apoi in 1990 sequelul Predator 2 (regizat de Stephen Hopkins cu Danny Glover in rolul principal) – film care nu s-a bucurat de prea mare success la box-office.

In 2004 Fox a revigorat franciza prin doua sequeluri, Alien vs. Predator (2004) si Alien vs. Predator: Requiem (2007) – filme ce s-au bucurat de succes moderat la box-office. 

In 2010, Nimrod Antal a regizar rebootul Predators (cu Adrien Brody si Topher Grace in rolurile principale) – dar nici acesta nu a reusit sa aduca incasari mari Fox-ului.

The Predator va avea premiera pe 9 februarie 2018.