Prin amabilitatea HBO Max, CineFan vă prezintă un interviu exclusiv cu Steve Yockey și Natalie Chaidez (scenariști principali și producători executivi ai serialului The Flight Attendant).

Popularitatea primului sezon al serialului Însoțitoarea de zbor / The Flight Attendant i-a determinat pe producătoarea executivă și actrița principală Kaley Cuoco să lucreze în continuare alături de Steve Yockey și Natalie Chaidez (scenariști principali și producători executivi) la dezvoltarea poveștii personajului Cassandra Bowden, din romanul bestseller scris de Chris Bohjalia care stă la baza serialului.

În interviul internațional pus la dispoziție de HBO, Steve Yockey și Natalie Chaidez dezvăluie mai multe despre noul sezon, care a avut recent premiera pe HBO Max.

Primul sezon al show-ului a fost un mare succes. V-ați așteptat să aibă parte de asemenea reacții?

SY: Um, nu!! Am filmat a doua parte în timpul pandemiei și îmi aduc aminte cum purtam masca și scutul pentru față și cum mă uitam la unul dintre regizori, Marcos Siega, și îmi ziceam: „cred că cei 12 oameni care se vor uita la serial îl vor adora!” Credeam că ce facem noi este de nișă și mă întrebam: cine se va uita la această femeie care fuge de un iepure gigantic? Dar i-a atins pe oameni într-un fel pe care nu l-am anticipat, la un nivel pe care nici nu mi l-aș fi imaginat, așa că a fost surpriză mare.

flight attendant 1

Cum a fost să vă pregătiți de al doilea sezon?

SY: Am simțit o anxietate, dar într-un mod pozitiv, de tipul: trebuie să livrăm ceva bun. Natalie ni s-a alăturat chiar la început când abia începeam să vorbim despre cum va fi sezonul al doilea și a avut această idee despre dubluri. Eu lucram pe partea călătoriei lui Cassie cu renunțarea la alcool, în drum spre acceptare, așa că am încercat să ne dăm seama cum să unim cele două elemente.

NC: Al doilea sezon era incitant pentru că Kaley Cuoco i-a surprins pe oameni în primul sezon cu ce poate face ca interpretare. Eu eram și mai nerăbdătoare să văd unde o putem duce și mai departe cu interpretarea. Ce altceva mai are în arsenal și ce altceva le putem arăta oamenilor? După cum se poate vedea, foarte multe lucruri!

Natalie, tu cum ai ajuns să fii implicată?

NC: Am fost un mare fan al primului sezon. O producătoare cu care am lucrat în trecut, Erica Kinnear, mi-a scris că ar vrea să mă parteneriez cu Steve pentru acest sezon. Când m-am întâlnit cu Steve, ne-am înțeles imediat din punct de vedere creativ și ne-am și distrat. Ștacheta era ridicată, așa că am avut emoții, dar sunt foarte mândră de ce am făcut.

Primul sezon a fost bazat pe carte. Sezonul al doilea nu are același material sursă – cum ați decis cum va continua povestea lui Cassie?

SY: Cassie renunțase de o zi la alcool la finalul primului sezon și are o călătorie mult mai lungă în față decât „m-am oprit din consumat alcool, am atins prima bornă, sunt bine acum”. Nu numai atât, dar atunci când te oprești din consumat alcool sau trăiești cu o dependență chimică, alcoolul sau orice substanță de care ești dependentă maschează probleme mai adânci. Deci faptul că brusc Cassie nu mai bea și le spune tuturor că viața ei e fantastică și că totul e minunat și grozav. Pentru prima parte din al doilea sezon, ai impresia că spune adevărul și show-ul pare ceva mai lejer, dar apoi, pe măsură ce ne dăm seama că nu e sinceră nici cu ea însăși, nici cu alte persoane, show-ul începe să ia o formă mai robustă și mai întunecată.

flight attendant 2

Cine este Cassie la începutul celui de-al doilea sezon?

SY: Cred că Cassie se bucură de o viață bună și simte că își controlează dependența. Se simte ca o persoană complet nouă. Singura problemă cu asta este că nu devii o persoană nouă, pentru că încă mai ai problemele vechi nerezolvate. O parte din vindecare este să înveți să accepți toate acele lucruri, nu să le arunci și să devii cineva nou. Aș spune că se îndreaptă spre un colaps încă de la început.

Cassie nu este mereu o persoană ușor de plăcut, cu toate asta ținem cu ea și empatizăm cu ea. De ce crezi că se întâmplă asta?

SY: Cred că există un răspuns mai complex. Cu toții facem greșeli și ne simțim bine când vedem pe altcineva făcând greșeli care sunt amplificate. Dar cred și că Kaley are o carismă atât de naturală și mult farmec ca actriță. Asta a fost descoperirea majoră pentru mine în primul sezon, când filmam prima scenă. Mă gândeam, wow, acest personaj are putea merge în zone mult mai întunecate. Fricțiunea dintre faptul că este atât de carismatică și cel că ia decizii foarte proaste este lucrul care o face pe Cassie atât de convingătoare ca personaj. Am sperat că versiunea lui Cassie pe care o scrisesem pentru acel prim personaj va fi capabilă să stârnească empatia, chiar dacă ia decizii precum făcut curat la scena unei crime. De asemenea am învățat foarte multe, foarte repede din lucratul cu Kaley. Povestea poate ajunge în zone întunecate datorită a ce aduce ea la interpretare.

Ce aduce Kaley în echipă din postura de producătoare executivă?

NC: Kaley este producătorul principal, ea a găsit cartea și l-a angajat pe Steve și a pus proiectul laolaltă și a menținut colaborarea în echipă. E impresionantă în orice parte a procesului, fie că e vorba de opinii legate de casting sau opinii legate de ce scriem eu și Steve, de la etapele preliminare ale poveștii și se ocupă complet de propriul păr și machiaj și propriile costume. Deci chiar este un efort de echipă. Este mult mai mult decât vedeta serialului, este producătoare și în moduri practice și implicate.

flight attendant 3

E greu să ne închipuim pe altcineva în afară de Kaley Cuoco interpretând-o pe Cassie, nu-i așa?

SY: Când am scris primul episod din primul sezon, a fost după ce am petrecut timp cu Kaley, deci personajul este scris special pentru ea. Cred că cel mai bun lucru pe care-l poți face ca scenarist principal este să creezi un mediu sau o situație în care toată lumea are posibilitatea de a lucra cât mai bine, și cred că asta facem cu serialul. Kaley dă tot ce are în serial, mai ales în noul sezon. Zosia face și ea rolul cel mai bun de până acum și Rosie continuă să fie excelentă. Ne simțim norocoși să avem parte de o distribuție atât de talentată și pare că le fac pe plac fanilor când zic asta, dar când scrii scenarii complicate din punct de vedere al tonului, în care actorii fac comedie și apoi se întorc într-un spațiu emoțional și ai asemenea actori care sunt atât de versatili, chiar înseamnă că show-ul poate fi o mulțime de lucruri diferite.

Care este dinamica dintre voi doi ca scenariști principali?

SY: Eu am tendința ca scenarist de a merge în cele mai întunecate locuri posibile de fiecare dată când se întâmplă ceva. Mă gândesc: oh, nu, o să ardem totul din temelii. Mi se pare că Natalie are o alură atât de calmă, care vine din experiență și din faptul că a mai făcut asta până acum și a făcut asta bine. Mereu se poate uita la mine și să zică: „e în regulă, n-o să fie atât de grav” și brusc îmi schimb starea și mă gândesc, ok, hai să vedem cum rezolvăm. Dacă ea nu ar fi aici, cred că aș alerga de colo-colo ca și cum casa mea ar fi în flăcări.

NC: A fost un parteneriat uimitor și în parte pentru că Steve e un scenarist sclipitor, de la felul în care spunea povestea în primul sezon, în care vezi comedia și părțile întunecate, la sezonul al doilea. Iubesc poveștile de spionaj și scenele de acțiune și acestea se mulează foarte bine pe felul în care serialul se deschide mai mult către poveștile cu CIA în al doilea sezon.

Există câțiva noi membri fantastici ai distribuției în acest sezon, inclusiv Sharon Stone, care o joacă pe mama lui Cassie. Cum a fost s-o aduceți în proiect?

NC: Auzisem că Sharon Stone era fană a serialului după primul sezon. Legătură ei cu comunitatea celor care au renunțat la alcool și prietenii și rudele ei care au trecut prin această experiență este ce cred că a atras-o la The Flight Attendant și apoi am auzit că este disponibilă și interesată. Steve s-a întâlnit cu ea și au avut o discuție grozavă și am fost destul de norocoși să ni se alăture. Abia aștept să-i vedeți scenele, sunt absolut sclipitoare.

flight attendant 4

Aveți vreun moment preferat de la filmările acestui sezon?

SY: Iubesc toate momentele din episodul al doilea dintre Annie, Cassie și Max. Când Cassie o trezește pe Annie când lovește ușor paharul ei. Există senzația unei relații domestice în acele scene din bucătărie, chiar dacă discută despre găsirea unui criminal! Cei trei împreună sunt atât de reușiți ca grup actoricesc. De asemenea cred că Pete Chamont a făcut o treabă incredibilă cu înotul sincron din palatul minții în episodul al cincilea. M-am gândit: cum o să facem asta? Și am reușit s-o facem, și mi se pare că e clar un succes. Suntem foarte norocoși, am avut o echipă incredibilă în primul sezon și eram sincronizați și cred că din acest motiv oamenii care s-au uitat și-au zis că serialul are o voce clară. Asta e mai puțin megat de mine și mai mult legat de faptul că ne-am sincronizat. Cu toții spunem aceeași poveste așa că are o alură plină de încredere când o vezi la televizor. Pentru al doilea sezon am avut noi oameni incluși în echipă care văzuseră primul sezon și au înțeles că pur și simplu trebuie să reușim să facem aceste lucruri. Atitudinea pare mereu să fie: hai să vedem cum rezolvăm, în loc de nu, nu putem face asta.

NC: Un moment de vârf a fost filmarea scenelor de exterior din Reykjavik, pentru că peisajul îți lua răsuflarea. Există aterizarea unui elicopter în episodul al patrulea care este magnifică, în care le ai pe Kaley, Rosie, Michelle și Margaret și în care se distrau atât de bine pe acea stâncă. Acela a fost un moment superb de filmare pentru mine. A fost uimitor.

Multumiri Anca Maco pentru amabilitatea cu care ne-a pus la dispozitie acest interviu.


Din aceeasi categorie...

31 de zile de vară cu filme de dragoste la Diva

31 de zile de vară cu filme de dragoste la Diva

DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună. Filme romantice de vară difuzate de luni până vineri, de la 20:00 și de dimineață până seara în weekend, din 24 mai.

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Disney+ a anunțat că sezonul patru din serialul original de comedie premiat cu Emmy®, Crime în imobil / Only Murders in the Building va avea premiera pe Disney+ pe 27 august.

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

De luni până vineri, diminețile încep mai bine atunci când cei de acasă au parte de cele mai tari informații, cele mai noi provocări și cea mai bună energie alături de Shurubel, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, la PRO TV și pe VOYO! ...

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ anunță distribuția și echipa de creație care lucrează la noua dramă polițistă produsă de ATM Grou.

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Vreme de doi ani, cei de acasă au trăit emoția și suspansul din Clanul.

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, va putea fi văzut pe Max din 24 mai

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, va putea fi văzut pe Max din 24 mai

Ilie Năstase, „băiatul rău” al tenisului, este personajul principal din Nasty, un nou documentar care prezintă viața și cariera sa remarcabilă.

National Geographic produce un nou sezon al serialului Ilegal cu Mariana van Zeller

National Geographic produce un nou sezon al serialului Ilegal cu Mariana van Zeller

Prezentată de jurnalista Mariana van Zeller, laureată a premiilor Peabody și duPont, seria nominalizată la Emmy va pătrunde mai adânc în cele mai periculoase lumi interlope.

The Family Stallone revine pe SkyShowtime cu sezonul 2

The Family Stallone revine pe SkyShowtime cu sezonul 2

În serialul documentar de succes joacă Sylvester Stallone, nominalizat la premiul Oscar®, alături de soția sa Jennifer Flavin Stallone și de fiicele lor, Sophia, Sistine și Scarlet. ...

Clanul ajunge la final în această seară!

Clanul ajunge la final în această seară!

Timp de patru sezoane, acțiunea, suspansul și povestea din Clanul au ținut telespectatorii în fața ecranelor, iar cei de acasă au ajuns să îndrăgească personajele din serialul fenoment.

Khloé Kardashian preia frâiele în Keeping Up with the Kardashians

Khloé Kardashian preia frâiele în Keeping Up with the Kardashians

Din 11 mai, în fiecare sâmbătă de la ora 22:00, Khloé Kardashian pășește în lumina reflectoarelor într-o serie de câte 5 episoade pe zi din reality-show-ul Keeping Up with the Kardashians difuzat la E!. ...

Brigada Nimic intră în acțiune din 20 mai, la Pro TV și pe Voyo!

Brigada Nimic intră în acțiune din 20 mai, la Pro TV și pe Voyo!

Comedia savuroasă, Brigada Nimic, începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO. Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma sunt cei patru polițiști care urmăresc cazurile mici și neînsemnate, întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși gu...

Archie - în fiecare miercuri începând cu 8 mai, de la ora 22.00, la Epic Drama

Archie - în fiecare miercuri începând cu 8 mai, de la ora 22.00, la Epic Drama

In luna mai, spectatorii vor fi purtati intr-o calatorie captivanta prin viata legendarului actor Cary Grant, in noua drama biografica in patru parti, Archie.

Serialul Despre bani și sânge, bazat pe o poveste adevărată incredibilă, se vede în exclusivitate din 13 mai în Focus Sat app

Serialul Despre bani și sânge, bazat pe o poveste adevărată incredibilă, se vede în exclusivitate din 13 mai în Focus Sat app

Focus Sat anunță o nouă premieră în România, serialul Canal+ Despre bani și sânge / D’argent et de sang (2023). Cele 12 episoade vor putea fi urmărite integral din 13 mai în biblioteca VOD din Focus Sat app. ...

Au început filmările la sezonul 2 din Wednesday

Au început filmările la sezonul 2 din Wednesday

Netflix anunță începerea filmărilor pentru sezonul 2 al serialului Wednesday în Irlanda și câteva personaje noi care se alătură distribuției.

E! pe covorul roșu la Met Gala 2024

E! pe covorul roșu la Met Gala 2024

Ediția din 2024 a Met Gala se apropie. E! aduce pe micul ecran spectacolul oferit de celebritățile ce vor etala ținute conform temei de anul acesta "Garden of Time".

Sărbători Pascale celebrate cu un maraton de filme românești la Cinemaraton

Sărbători Pascale celebrate cu un maraton de filme românești la Cinemaraton

Duminică, 05 mai, în ziua Paștelui, și luni, 06 mai, Cinemaraton TV, parte a grupului Clever Media, a pregătit un program special, un adevărat maraton al bucuriei dedicat telespectatorilor.

Sa lansat FilmMania - un nou canal TV pentru cinefilii din România

Sa lansat FilmMania - un nou canal TV pentru cinefilii din România

FilmMania a fost lansat în cadrul portofoliului de filme al AMC Networks International Central and Northern Europe [AMCNI CNE] în selecția mai multor operatori majori de televiziune cu plată prin intermediul rețelelor de cablu digital și prin s...

Un nou sezon Atletico Textila, vara aceasta, în exclusivitate, pe Voyo!

Un nou sezon Atletico Textila, vara aceasta, în exclusivitate, pe Voyo!

Singurul serial unde fotbalul și comedia fac casă bună este aproape de revenire!

Filme pline de mister, în fiecare joi la Diva

Filme pline de mister, în fiecare joi la Diva

Colecția Filme pline d mister este difuzată săptămânal de la ora 20:00 și include patru povești cu accente culinare, peisaje captivante și amenințări mortale (iar primele trei sunt premiere).

Diva sărbătorește Sezonul Nunților în primele trei weekenduri din luna mai

Diva sărbătorește Sezonul Nunților în primele trei weekenduri din luna mai

"O viaţă fară dragoste e ca un an fără vară” scria autoarea Jenna Evans Welch în cartea Love & Gelato: Vacanță la Florența (2016).

Cine sunt Vânătorii de comori, protagoniștii noului serial de la History Channel

Cine sunt Vânătorii de comori, protagoniștii noului serial de la History Channel

Vânătorii de Comori: România, noua serie docu-reality de șase episoade de la HISTORY Channel, va avea premiera marți, 14 mai, de la ora 21:00.

Netflix prezintă primele imagini și teaser-ul pentru Senna

Netflix prezintă primele imagini și teaser-ul pentru Senna

În acest prim teaser al Senna, seria limitată ce va avea premiera în a doua jumătate a anului 2024, vom revedea victoria istorică a pilotului de Formula 1 Ayrton Senna, alături de comentariul celebrului comentator sportiv Galvão Bueno, la...

Înapoi în Groapa. Ediția TV. În această vară, la Pro TV și pe Voyo!

Înapoi în Groapa. Ediția TV. În această vară, la Pro TV și pe Voyo!

În curând, vara aceasta, PRO TV aduce o veste bună, pentru toți fanii serialului!

Întâlnirea dintre Clanul și Groapa a fost în topul preferințelor celor de acasă!

Întâlnirea dintre Clanul și Groapa a fost în topul preferințelor celor de acasă!

Aseară, am văzut două lumi care s-au intersectat: CLANUL și GROAPA. Bebe Măcelaru i-a cerut ajutorul lui Sandu Vlahu, iar Magda a ajuns la Zina – care, neașteptat, a trecut peste cuvântul soțului ei și i-a oferit informațiile de care avea...

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două canale liniare premium  – disponibil tuturor abonaților de televiziune digitală.