Christopher Judge, cunoscut pentru rolul iconic al lui Teal’c din serialul Stargate SG-1, este cel de-al patrulea actor invitat la editia de anul acesta a East European Comic Con, ce va avea loc intre 5 si 7 mai la Romexpo.

Judge si-a inceput cariera printr-o serie de aparitii in seriale populare ale anilor ‘90 precum MacGyver, 21 Jump Street sau The Fresh Prince of Bel-Air

Cel mai de seama rol al sau avea sa il dobandeasca in 1997, in Stargate SG-1, fiind cel mai longeviv actor al seriei.

Christopher Judge a fost si scenaristul unor episoade din celebrul serial nord-american care s-a bucurat  un timp de statutul de cea mai lunga serie science fiction, depasind Dosarele X / The X-Files. In acest moment, recordul este detinut de Supernatural.

Stargate SG-1 face parte din seria Stargate si prezinta aventurile echipei militare de elita SG-1 care, impreuna cu alte 19 echipe de pe Terra, exploreaza galaxia si se lupta cu fortele malefice extraterestre.

Totodata, Christopher Judge si-a oferit vocea personajului Magneto din seria animata X-Men Evolution si a avut aparitii episodice in productii de top ca The Mentalist, Stargate Atlantis sau NCIS: Los Angeles.

Mai mult decat atat, acesta si-a imprumutat vocea personajului Kratos din noul joc God of War.

La East European Comic Con, Christopher Judge se alatura lui Nathaniel Buzolic (The Vampire Diaries, The Originals), Craig Parker (Spartacus, Stapanul Inelelor) si Tom Wlaschiha (Game of Thrones).

Biletele se gasesc online pe http://comic-con.ro/tickets/ si pe www.eventim.ro, precum si in magazinele Carturesti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Baneasa si Militari, Humanitas, Vodafone si benzinariile OMV.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai, iar anul acesta se prefigureaza a fi cea mai extinsa editie, intinzandu-se pe o suprafata de peste 20.000 de metri patrati.

In afara de intalnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con va asteapta o zona intreaga dedicata jocurilor video, precum si concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat, dar si surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO. 

Vor exista si elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.


Din aceeasi categorie...

Caravana Zilele Filmului Românesc 2024 își începe călătoria prin țară la București, Arad și Pucioasa

Caravana Zilele Filmului Românesc 2024 își începe călătoria prin țară la București, Arad și Pucioasa

Vor putea fi văzute filme semnate de Cristian Mungiu, Radu Jude, Radu Muntean, Ana-Maria Comănescu și Ioana Mischie.

Este Film Festival 2024 anunță scurtmetrajele din Competiție

Este Film Festival 2024 anunță scurtmetrajele din Competiție

ESTE FILM Festival, care va avea loc în perioada 29 mai - 2 iunie 2024, la Sibiu, anunță selecția oficială a celei de-a 5-a ediții a Competiției.

Hit Man și Kinds of Kindness la American Independent Film Festival 2024

Hit Man și Kinds of Kindness la American Independent Film Festival 2024

Kinds of Kindness, al lui Yorgos Lanthimos, cu Emma Stone și Willem Dafoe, are premiera la București în cadrul AIFF 8 îndată după premiera mondială de la Cannes. ...