Aflat in Franta pentru a promova noul sau film The Expendables 3 / Eroi de sacrificiu 3, Sylvester Stallone a dezvaluit celor prezenti la aveniment ca nu a incheiat cu aparitiile sale in sequeluri. Nici pe departe!

Actorul, in varsta de 68 de ani a confirmat la conferinta de presa ca va aparea in Rambo V si Expendables 4.

Aflat de ceva vreme in stadiul de “se face / nu se face / se face” Rambo V – a carui productie a fost confirmata apoi de compania Millennium Films pe pagina lor de Facebook – se pare ca il va avea din nou in centrul atentiei pe Stallone care va avea de furca cu traficatii de carne vie care lucreaza la granita cu Mexicul.

Stallone a mai precizat ca spera ca acest nou capitol al seriei sa fie un pic altfel fata de precedentele episoade, si sa semene mai mult cu pelicula regizata de fratii Coen No Country for Old Men. Hmmm, s-o vedem si pe asta!

Un al patrulea film al seriei The Expendables este si el in lucru – nimic suprinzator, avand in vedere succesul acestor filme la cinema si in home entertainment. 

Un detaliu insa a facut deliciul presei franceze, Stallone anuntand ca il vor coopta in acest nou episod si pe actorul Christopher Lambert (Highlander). “Mi-as dori sa interpreteze un personaj pozitiv”, a spus Stallone, “M-am gandit la el pentru Expendables 3, dar nu a mai fost loc.”

Stallone si-a mai aratat interesul de a-l folosi si pe Jean Reno intr-un viitor film Expendables. Mai mult decat atat – iar acum nu stim daca a fost doar o vorba aruncata, sau a vorbit serios – ar dori ca regizorul Luc Besson sa apara deasemenea in aceasta serie. “Mi-as dori ca Luc sa fie personajul negativ”, a mai spus Stallone.

Desi nu a mentionat nimic in conferinta de presa, pe lista proiectelor viitoare ale lui Stallone se numara si spin-off-ul la Rocky Balboa intitulat Creed si in care va juca alaturi de Michael B. Jordan.

Stallone va putea fi vazut la cinema luna aceasta in The Expendables 3, un film ce a avut o groaza de necazuri fiind piratat cu 3 saptamani inainte de lansarea in cinematografe. Vom vedea daca acest lucru ii va afecta incasarile... Expendables 3 are premiera in Romania pe 29 august, distribuit de MediaPro Distribution.