Sam Mendes se pare ca a gasit noua Bond Girl!

Atunci cand filmarile vor incepe in noiembrie sau decembrie la mult asteptatul sequel Bond 24 este posibil s-o vedem alaturi de Daniel Craig si pe actrita Lea Seydoux.

Lea Seydoux, premiata cu Palme d’Or la Cannes 2013 pentru rolul din La vie d'Adèle - Chapitres 1 et 2 / Adele: Capitolele 1 si 2 (aparut recent si in Romania) este una dintre actritele franceze in voga ale momentului.

Ea a putut fi vazuta de curand in The Grand Hotel Budapest (r. Wes Anderson) si L'enfant d'en haut (r. Ursula Meier) – premiat la Berlin 2012 cu Ursul de Argint.

Seydoux nu este straina de aparitiile in blockbustere, in 2011 jucand alaturi de Tom Cruise in Mission Impossible: Ghost Protocol.

Bond 24 (filmul deocamdata nu are un titlu stabilit) va avea premiera pe 6 noiembrie 2015 si il el ii vom putea vedea pe: Daniel Craig (James Bond), Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Naomie Harris (Moneypenny), Rory Kinnear si Chiwetel Ejiofor. Pelicula va fi regizata de Sam Mendes (Skyfall, American Beauty, Road to Perdition).