Lung metrajul romanesc La limita regizat de Tiberiu Rotarescu si Bogdan Alexe are premiera pe 6 februarie.

Sambata, 6 februarie 2016, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, va avea loc avanpremiera filmului La limita / The Edge, in regia lui Tiberiu Rotarescu si Bogdan Alexe.

Filmul este rezultatul proiectului Tabara de film, editia 2014 (a patra), proiectul fiind dezvoltat de Asociatia pentru Sprijinirea si Promovarea Filmului Romanesc, care are ca scop decoperirea tinerelor talente din Romania si nu numai, cat si distributia lor într-un film de lung metraj realizat alaturi de actori cunoscuti.

La filmarea peliculei au participat 120 de tineri pasionati de teatru, dans, muzica si film, iar Marius Bodochi, Emil Mitrache (Americanu') si Tudorel Filimon (Nea Popa) au asigurat sarea si piperul unei povesti care aduce la un loc actiunea, iubirea, prietenia si rivalitatea.

Filmarile au avut loc in Moeciu de Sus, Bran, Zarnesti si multe alte locatii, pe parcursul a 21 de zile, in luna iulie 2014, sub bagheta regizorilor Tiberiu Rotarescu si Bogdan Alexe

Filmul este produs de A.P.S.P.F.R. impreuna cu Dream Media Production, co-producatorii fiind Radio Romania si TVR.

“Invit iubitorii productiilor romanesti de film sa ni se alature la acest eveniment deosebit, sunt emotionat ca am reusit intr-un timp atat de scurt sa aduc, impreuna cu talentatii mei colegi, acest film in atentia dumneavostra si stiu cat de important va fi acesta pentru toti tinerii implicati in proiect, dar si pentru acesti mari domni ai filmului romanesc: Marius Bodochi, Emil Mitrache si Tudorel Filimon, fara de care La limita / The edge nu ar fi fost atat de plin de energie si charisma”, declara Bogdan Alexe, fondatorul proiectului Tabara de film si co-regizorul filmului.

“Granita dintre corectitudine si greseala este, de cele mai multe ori, foarte ingusta, e nevoie de un singur pas ca sa o treci. La limita este chiar povestea acestui pas si aduce in prim plan curajul de a fi mai bun si de a invata din greseli. Este un film în care ne putem regasi cu totii, indiferent de varsta. Cele mai frumoase momente din timpul filmarilor au fost intalnirile copiilor cu actorii consacrati, o experienta unica pentru ei. S-a creat atunci o energie speciala, s-a muncit mult pe intreaga perioada a realizarii peliculei, dar satisfactiile tuturor celor implicati in proiect sunt pe masura”, declara Tiberiu Rotarescu, regizorul filmului.

Trailer-ul filmului La Limita / The Edge, poate fi vazut mai jos.