Kanal D pregătește o experiență inedită și atractivă pentru telespectatorii săi, oferindu-le o călătorie senzațională în inima Anatoliei, precum și povesti de viață pline de emotie, odată cu difuzarea serialului Poveste din Anatolia / Gönül Dağı.

Producția are premiera luni, 22 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D iar telespectatorii vor avea șansa de a se bucura de fiecare detaliu de atmosferă al serialului.  

O pleiadă de actori talentați interpretează personaje excelent conturate, iar imaginea insolită a Anatoliei prinde viață pe micul ecran, dezvăluind peisaje spectaculoase, ce vor face ca fiecare moment să fie unul memorabil pentru cei din fața micilor ecrane. Echipa de producție a serialului a adus autenticitate în fiecare scenă, iar rezultatul îi va purta pe telespectatori într-o lume plină de naturalețe nealterată.

Ne-am simtit împreuna, întreaga echipă, ca într-o mare familie, iar bucuria de a lucra împreuna trece dincolo de ecran, cu siguranță. Locurile, peisajele unice ale Anatoliei au adus mai mult realism și frumusețe fiecărei scene”, a spus Berk Atan, actorul care îl interpreteaza pe Taner, personajul central al serialului.

Taner este un tânăr sclipitor, cu vise mari, care face totul pentru binele familiei lui. Dragostea îi dă puterea să depășească orice obstacol;  întâmplările din micuța comunitate străjuită de muntele Gonul se împletesc cu emoțiile trăite de personajele centrale ale producției.  

Cu o distribuție talentată, regie și scenariu captivante, serialul Poveste din Anatolia se pregătește să surprindă telespectatorii, începând din 22 ianuarie, de la ora 20:00, în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, numai la Kanal D.