Întors pe dos 2 / Inside Out 2 ajunge din 14 iunie în cinematografele românești, cu avanpremiera în data de 13 iunie, atât în varianta dublată, cât și în varianta originală, dar și în format IMAX și 4DX.

Biletele sunt puse deja puse în vânzare, în cinematografele partenere.

Producția Disney / Pixar se adresează tuturor vârstelor, continuând povestea începută în 2015, care s-a bucurat de numeroase aprecieri din partea publicului larg, dar și a criticilor, printre care menționăm un Premiu Oscar și un Glob de Aur pentru cea mai bună animație.

Obraji îmbujorați, ochi dați peste cap, ghem în stomac? Emoțiile adolescenței prind viață și își cer drepturile

Regizat de Kelsey Mann și produs de Mark Nielsen, Inside Out 2 ne oferă din nou acces la „panoul de control” din mintea lui Riley, care acum trece printr-o perioadă de tranziție plină de…noi emoții: adolescența.

Fericirea, Tristețea, Furia, Frica și Dezgustul care trăiau, de ceva timp, în armonie sunt deplin luate prin surprindere atunci când Anxietatea își face apariția. Și se pare că aceasta vine însoțită și de alte emoții cel puțin la fel de dificil de gestionat.

Filmul are la bază un scenariu scris de Meg LeFauve și Dave Holstein și o poveste creată de Mann și LeFauve și aduce în discuție, într-un mod plin de empatie și umor, teme actuale precum prietenia, acceptarea de sine sau sănătatea mintală.