Ian Churchill, autorul a mai multor benzi desenate cunoscute publicate de Marvel, DC Comics si Image Comics, va participa la cea de-a doua editie a East European Comic Con, care va avea loc in perioada 9 – 11 mai 2014 la Romexpo.

Artistul Ian Churchill a debutat in industria benzilor desenate in anii 90 lucrand pentru Marvel la X-Men, Cable, Deadpool, The Avengers, Red Hulk, Wolverine, pentru DC Comics la Superman, Supergirl, Teen Titans, The Ravagers (foto) si pentru Image Comics la seria Elephantmen a lui Richard Starking.

De asemenea, artistul a creat si benzi desenate proprii precum The Coven (1997), aceasta fiind o poveste similara cu Justice League, iar in anul 2010 a lansat Marineman, aceasta fiind nominalizata la Eisner Award (premiul Oscar al benzilor desenate) la categoria cea mai buna serie noua de benzi desenate a anului 2010.

Ultimul proiect al lui Churchill este Revenge, acest proiect de banda desenata fiind o colaborare cu prezentatorul Jonathan Ross. Revenge va fi publicata in luna februarie a acestui an de catre Image Comics.       

Ian Churchill va participa pe Aleea Artistilor de la East European Comic Con alaturi de artisti romani debutanti, dar si alaturi de legende ale benzilor desenate romanesti precum maestrul Puiu Manu. Artistul britanic va sustine si un Panel in cadrul evenimetului EECC, raspunzand intrebarilor fanilor sai.

A doua editie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, in perioada 9 – 11 mai 2014. Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.

Pentru informatii suplimentare legate de East European Comic Con 2014 ne puteti contacta la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..