Pana acum, anul acesta a fost unul captivant pentru fanii seriei James Bond. Astfel au inceput filmarile pentru urmatorul film, denumit Spectre cu Sam Mendes ca regizor. 

Sam Mendes a fost de asemenea regizor pentru Skyfall care a fost primit foarte bine de catre public.

Totusi in cadrul scurgerii de informatii de la Sony, aparent tot scenariul Spectre a fost dezvaluit public. Astfel parti din acesta apar pe defamer.gawker.com. Avand in vedere ca aceste spoilere par a fi unele foarte importante, scenariul ar putea fi compromis, mai ales ca site-ul considera ca finalul este unul destul de slab.

S-ar putea ca studiourile sa decida sa rescrie diverse parti din scenariu mai ales ca scurgerea de informatii ar putea functiona si ca un fel de a lua in considerare feedback-ul ulterior care ar aparea dupa eliberarea spoilerelor in presa. 

Aceasta fateta a scurgerilor de informatii interne pare a nu fi de folos nici presei, poate, si cu atat mai putin scenaristilor sau filmului in sine, avand un efect diferit diferita fata de acela pe care le-ar fi avut celelalte secrete dezvaluite pana acum.

Cu siguranta ca in ciuda scurgerii de informatii si a dificultatilor nou aparute odata cu aceasta, Spectre va fi un film bun, toata lumea increzandu-se in abilitatile regizorului Sam Mendes.