Paramount Pictures si DreamWorks Pictures anunta inceperea productiei pentru Ghost In The Shell.

Mult asteptata pelicula o va avea in rolul principal pe Scarlett Johansson, regizor fiind Rupert Sanders (Snow White and The Huntsman).

Filmarile au loc in Wellington, Noua Zeelanda. 

Filmul se bazeaza pe  faimoasa serie manga cu acelasi nume, publicata de editura Kodansha, scrisa si ilustrata de Masamune Shirow, si e produs de Avi Arad si Steven Paul. 

Producatori executivi sunt Michael Costigan, Tetsu Fujimura, Mitsuhisa Ishikawa, al carui studio de animatie Production I.G a produs filmul si serialul TV japonez Ghost In The Shell, si Jeffrey Silver.

Ghost In The Shell este povestea lui Major, un hibrid unic om-cyborg, care conduce o unitate speciala numita Section 9. Devotata lichidarii celor mai periculosi criminali si extremisti, Section 9 se vede confruntata acum cu un inamic al carui singur scop e sa distruga definitiv progresele facute de Hanka robotics in cybertehnologie.

"Suntem foarte incantati ca am inceput filmarile la Ghost In The Shell in Wellington”, declara producatorii Avi Arad, Ari Arad, Michael Costigan si Jeffrey Silver

"Orasul are facilitati de productie de ultima ora, iar peisajul sau urban ofera un decor de fundal ideal pentru un film SF. Echipa care lucreaza in Noua Zeelanda este exceptionala, iar colaborarea cu Sir Richard Taylor si cu echipa de la Weta Workshop este extraordinara. 

Toti cei din Noua Zeelanda ne-au ajutat enorm pentru a putea sa aducem la viata povestea si personajele indragite de milioane de oameni din toata lumea, si pentru asta le suntem extrem de recunoscatori.”

Premiera in Romania a filmului Ghost In The Shell va avea loc simultan cu cea internationala, pe 31 martie 2017. Filmul este distribuit de Ro Image.