Doua mari multiplexuri din Bucuresti invita fanii Star Wars sa serbeze Ziua Internationala Star Wars!

Ziua Internationala Star Wars se aniverseaza pentru al doilea an consecutiv in Romania, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.

Grand Cinema & More ii invita pe fanii Star Wars, copii sau adulti, miercuri 4 mai, incepand cu orele 17:00, in foaierul cinematografului, sa aniverseze Ziua Star Wars si sa participe activ la antrenamentele Jedi, sustinute de membrii fan clubului Star Wars Romania. 

4 mai este ziua pe care fanii Star Wars au ales-o pentru a celebra toate lucrurile care formeaza universul Star Wars. Fanii din intreaga lume sarbatoresc aceasta zi fie prin postarea de continut cu si despre Star Wars in social media, fie organizand petreceri de vizionare a seriei Star Wars, imbracand costume si haine Star Wars sau imbogatindu-si colectia de produse Star Wars.

In foaierul cinematografului Grand Cinema & More, fanii filmului vor avea la dispozitie o intreaga zona destinata activitatilor Star Wars: o zona de colorat si activitati Star Wars unde copiii isi vor putea confectiona diverse obiecte, masute cu piese Lego unde cei mici vor construi propriul lor univers Star Wars si o zona de joaca cu figurinele din film. 

Totodata, decorul stelar va constitui locul ideal pentru fotografii, pe care participantii le vor primi apoi in forma printata!

May the 4th be with you!

Cine Grand Titan sarbatoreste Ziua Internationala Star Wars alaturi de fanii din Romania.

Cine Grand Titan organizeaza si el pe 4 mai, de Ziua Internationala Star Wars, un eveniment special pentru fanii din Romania ai acestei francize! 

Miercuri 4 mai, de la ora 19.00, fanii adevarati alaturi de cavalerii Jedi, luptatori ai Fortei Intunericului si multe alte personaje vor revedea ultimul film din serie, Star Wars: Trezirea Fortei / Star Wars: Force Awakens.

Cum ziua de 4 mai este o sarbatoare internationala pentru toti pasionatii epicelor filme, Cine Grand Titan va dedica aceasta zi romanilor care vor sa celebreze May the 4th alaturi de cel mai mare Club Star Wars din Romania.

Pasionatii de acest film vor intalni numeroase personaje Star Wars, care vin din indepartatele colturi ale galaxiei pentru a-si cunoaste admiratorii.

“Cine Grand Romania a ales sa se alinieze cu alte tari din toata lumea si sa fie alaturi de fanii Star Wars de Ziua Internationala Star Wars. Astfel, pe 4 mai vom sarbatori impreuna celebrul film alaturi de publicul roman. Impreuna cu cei de la Clubul Star Wars Romania vom avea o vizionare speciala a filmului Star Wars: Trezirea Fortei la Cine Grand Titan”, a declarat Gabriel Grama, General Manager Cine Grand Romania. 

Star Wars: Trezirea Fortei va putea fi vizionat la Cine Grand Titan in data de 4 mai 2016 la orele 17:30, 20:15 si 21:30. 

Cei care vor sa ii cunoasca pe adevaratii fani Star Wars sunt asteptati de la ora 19:00 la Cine Grand Titan.