Aproximativ 40.000 de vizitatori s-au bucurat de cea de-a patra editie East European Comic Con care s-a desfasurat in perioada 27-29 mai. 

Momentele memorabile nu au lipsit, iar cei 6 actori invitati ne-au adus condus intr-o calatorie fascinanta in universurile Game of Thrones, Supernatural, Dr. Who, The Hobbit, Vampire Diaries si multe altele.

Si pentru ca fanii isi doresc ca aventura East European Comic Con sa continue, in perioada 11-13 noiembrie, la Romexpo, va avea loc cea de-a cincea editie a evenimentului, de o amploare similara cu cea din primavara si la fel de plina de surprize si activitati.

Primul actor care si-a anuntat prezenta la East European Comic ConWinter edition – este Craig Parker, binecunoscut publicului din Stapanul Inelelor / The Lord of the Rings, acolo unde l-a interpretat pe elful Haldir.

De origine neo-zeelandeza, Parker s-a mai facut remarcat si in serialul de mare succes Spartacus, unde l-a jucat pe comandantul Claudius Glaber.

Actorul ii da fiinta si Lordului Stéphane Narcisse in serialul Reign care urmareste povestea reginei Mary Stuart si care a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon.

Craig Parker a mai avut si aparitii episodice notabile in seriale precum Xena: Printesa Razboinica, NCIS, NCIS: Los Angeles si Sleepy Hollow.

Craig Parker va fi prezent la East European Comic Con pentru a-si impartasi experientele si pentru a raspunde intrebarilor fanilor, dar si pentru poze si autografe numai pe data de 12 noiembrie. 

Mai mult decat atat, actorul isi va sarbatori ziua de nastere in Romania, pe aceasta data urmand sa implineasca 46 de ani.

Biletele early bird pot fi achizitionate incepand de astazi la preturile promotionale de 60 de lei pentru un abonament, 20 de lei pentru ziua de vineri, 40 de lei pentru sambata si 25 de lei pentru duminica pana pe data de 31 august.

Biletele se gasesc online pe www.eventim.ro si in magazinele Carturesti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Baneasa si Militari, Humanitas, Vodafone si benzinariile OMV.

East European Comic Con este evenimentul preferat al tuturor celor pasionati de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. 

In afara de intalnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con va asteapta o zona intreaga destinata jocurilor video, precum si concursuri de cosplay pentru toti cei care doresc sa se transforme intr-un personaj preferat. 

Vor exista si quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.


Din aceeasi categorie...

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! 2024

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! 2024

Şase filme europene de ficţiune care au ca temă centrală dilemele morale şi care au avut premiera mondială la cele mai mari festivaluri fac parte din competiţia celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Ceau, Cinema! de la Timişoara, ce va avea ...

Actori, regizori consacrați și vedete: invitații speciali TIFF 2024

Actori, regizori consacrați și vedete: invitații speciali TIFF 2024

Jojo T. Gibbs (foto), una dintre cele mai promițătoare actrițe emergente, este invitată specială la cea de-a 23-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (14-24 iunie 2024, Cluj-Napoca).

Regizorul Daniele Luchetti va primi Premiul Special pentru contribuția adusă la cinematografia mondială la TIFF 2024

Regizorul Daniele Luchetti va primi Premiul Special pentru contribuția adusă la cinematografia mondială la TIFF 2024

Regizorul italian Daniele Luchetti este invitat special al celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (14-24 iunie 2024, Cluj-Napoca).